Disse mobiler kommer til salg i juli måned

Sommerferien er ifølge kalenderen over os netop nu, men mobiltelefonerne holder ikke ferie. Se hvilke nye der kommer i juli måned.

Disse mobiler kommer til salg i juli måned

Sommerferien er for mange netop startet, men der holdes ikke helt ferie i de danske telebutikker, så frygt ej, hvis du skal ud og erhverve dig ny mobiltelefon i løbet af juli måned.

Kigger du forbi telebutikken vil noget af det nyeste på hylderne blandt andet være Huawei, den kinesiske producent der vil erobre markedsandele på smartphone markedet med billigere telefoner end konkurrenterne.

Men også etablerede mærker som Sony og Nokia får nye produkter på det danske marked denne måned.

Huawei Ascend P1 (Foto: Mobilsiden.dk)

Huawei Ascend P1

Ascend P1 er den første top-smartphone fra den kinesiske producent Huawei, og de siger selv den skal konkurrer én til én mod HTC One S. Og rent specifikationsmæssigt ligger de også meget tæt på hinanden.

Telefonen har en dual-core processor på 1,5 GHz, 8 megapixels kamera, 4,3” Super AMOLED skærm, og så har den Android 4.0.3 (Ice Cream Sandwich).

Ascend P1 blev første gang fremvist i januar måned til CES-messen i Las Vegas, sammen med verdens tyndeste smartphone P1S, denne skal vi dog ikke forvente kommer på det europæiske marked.

Huawei Ascend P1 – One S-konkurrent der holder (web-TV)

Huawei Ascend P1 kommer til en vejledende pris på 3.199 kroner, og du kan altid finde dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

Nokia 808 Pureview

Nokia 808 Pureview

En af de største nyheder på årets Mobile World Congress var uden tvivl Nokia 808 Pureview, og den kommer endelig på hylderne i de danske telebutikker.

808 Pureview har et kamera med hele 41 megapixels og Carl Zeiss optik, og den høje opløsning skulle blandt andet betyde du kan tage skarpe billeder, selvom du bruger digital zoom.

Telefonen kommer i farverne sort, rød og hvid.

Du kan netop nu finde Nokia 808 Pureview til priser fra 4.270 kroner, men for dagsaktuelle priser kan du altid tjekke Mobilpriser.dk.

Doro PhoneEasy 715 ældre telefon
Doro EasyPhone 715

Doro EasyPhone 715

EasyPhone 715 fra Doro giver nu de ældre muligheden for at spille lidt mobilspil, have kalenderaftalerne i telefonen og tage billeder med det indbyggede kamera.

Doro’s nye model er med slide-tastatur, hvilket giver mulighed for at besvare opkald eller lægge på i en bevægelse, ligesom tastaturlåsen også aktiveres automatisk når telefonen klappes sammen. Dermed undgås opkald fra lommen eller tasken.

Doro PhoneEasy 715 kommer på markedet i løbet af juli måned til en vejledende udsalgspris på 1.399 kroner.

xperia go sony
Sony Xperia Go

Sony Xperia Go

Xperia Go fra Sony er en telefon med god holdbarhed og som er vandafvisende, men samtidig er den hverken kæmpe stor eller uhåndterlig.

Telefonen er ridsebestandig og kan betjenes med våde fingre og har International Protection (IP67) Ratings 67, med optimal beskyttelse mod støv, vandstråler og vandnedsænkning.

Xperia Go kan benyttes i al slags vejr lige fra på stranden, på cyklen mens det regner eller af håndværkeren på byggepladsen – alt sammen uden man skal bekymre sig om støv, fugt eller vandskader.

Den har en 3,5 tommer Reality Display med Mobile BRAVIA Engine, 1 GHz dual-core processor, 5 megapixels kamera og kommer med Android 2.3 (Gingerbread), den vil senere kunne opgraderes til Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

– Sony Xperia Go – kan klare næsten alt (mobiltest)

Xperia Go vil komme i farverne sort, hvid og gul. Xperia Go kommer ved alle de store teleselskaber 3, TDC, Telenor og Telia. Telefonen koster netop nu omkring 2.500 kroner uden abonnement. Du kan finde dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

Fortsættelsen:

Selvfølgelig fulgte vi op. mobilsiden gik et skridt videre. 21/6/2012 blev fortællingen ført videre med en historie med fokus på Disse producenter skal hjælpe Windows Phone 8 til succes – Artiklen kan læses her. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..