Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Disse mobiler kommer til salg i juli måned

Disse mobiler kommer til salg i juli måned

Sommerferien er ifølge kalenderen over os netop nu, men mobiltelefonerne holder ikke ferie. Se hvilke nye der kommer i butikkerne i juli måned.

Huawei Ascend P1 (Foto: Mobilsiden.dk)
Huawei Ascend P1 (Foto: Mobilsiden.dk)

Sommerferien er for mange netop startet, men der holdes ikke helt ferie i de danske telebutikker, så frygt ej, hvis du skal ud og erhverve dig ny mobiltelefon i løbet af juli måned.

Kigger du forbi telebutikken vil noget af det nyeste på hylderne blandt andet være Huawei, den kinesiske producent der vil erobre markedsandele på smartphone markedet med billigere telefoner end konkurrenterne.

Men også etablerede mærker som Sony og Nokia får nye produkter på det danske marked denne måned.

Huawei Ascend P1 (Foto: Mobilsiden.dk)
Huawei Ascend P1 (Foto: Mobilsiden.dk)

Huawei Ascend P1

Ascend P1 er den første top-smartphone fra den kinesiske producent Huawei, og de siger selv den skal konkurrer én til én mod HTC One S. Og rent specifikationsmæssigt ligger de også meget tæt på hinanden.

Telefonen har en dual-core processor på 1,5 GHz, 8 megapixels kamera, 4,3” Super AMOLED skærm, og så har den Android 4.0.3 (Ice Cream Sandwich).

Ascend P1 blev første gang fremvist i januar måned til CES-messen i Las Vegas, sammen med verdens tyndeste smartphone P1S, denne skal vi dog ikke forvente kommer på det europæiske marked.

- Huawei Ascend P1 – One S-konkurrent der holder (web-TV)

Huawei Ascend P1 kommer til en vejledende pris på 3.199 kroner, og du kan altid finde dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

Nokia 808 Pureview
Nokia 808 Pureview

Nokia 808 Pureview

En af de største nyheder på årets Mobile World Congress var uden tvivl Nokia 808 Pureview, og den kommer endelig på hylderne i de danske telebutikker.

808 Pureview har et kamera med hele 41 megapixels og Carl Zeiss optik, og den høje opløsning skulle blandt andet betyde du kan tage skarpe billeder, selvom du bruger digital zoom.

Telefonen kommer i farverne sort, rød og hvid.

Du kan netop nu finde Nokia 808 Pureview til priser fra 4.270 kroner, men for dagsaktuelle priser kan du altid tjekke Mobilpriser.dk.

Doro EasyPhone 715
Doro EasyPhone 715

Doro EasyPhone 715

EasyPhone 715 fra Doro giver nu de ældre muligheden for at spille lidt mobilspil, have kalenderaftalerne i telefonen og tage billeder med det indbyggede kamera.

Doro’s nye model er med slide-tastatur, hvilket giver mulighed for at besvare opkald eller lægge på i en bevægelse, ligesom tastaturlåsen også aktiveres automatisk når telefonen klappes sammen. Dermed undgås opkald fra lommen eller tasken.

Doro PhoneEasy 715 kommer på markedet i løbet af juli måned til en vejledende udsalgspris på 1.399 kroner.

Sony Xperia Go
Sony Xperia Go

Sony Xperia Go

Xperia Go fra Sony er en telefon med god holdbarhed og som er vandafvisende, men samtidig er den hverken kæmpe stor eller uhåndterlig.

Telefonen er ridsebestandig og kan betjenes med våde fingre og har International Protection (IP67) Ratings 67, med optimal beskyttelse mod støv, vandstråler og vandnedsænkning.

Xperia Go kan benyttes i al slags vejr lige fra på stranden, på cyklen mens det regner eller af håndværkeren på byggepladsen – alt sammen uden man skal bekymre sig om støv, fugt eller vandskader.

Den har en 3,5 tommer Reality Display med Mobile BRAVIA Engine, 1 GHz dual-core processor, 5 megapixels kamera og kommer med Android 2.3 (Gingerbread), den vil senere kunne opgraderes til Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

Sony Xperia Go - kan klare næsten alt (mobiltest)

Xperia Go vil komme i farverne sort, hvid og gul. Xperia Go kommer ved alle de store teleselskaber 3, TDC, Telenor og Telia. Telefonen koster netop nu omkring 2.500 kroner uden abonnement. Du kan finde dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Katron 25-07-2012 17:39:57

Hvorfor pokker er det at folk konstant bidrager udvikling af smartphones, og at konkurrencen mellem producenterne resulterer i fede produkter til os forbrugere, men så snart det er Nokia der smider noget på gaden, som er milevidt foran konkurrenterne, så er det noget lort. Er det så svært at acceptere at Nokia, trods deres nedgang, stadig formår at træde konkurrenterne helt ned i sølet.

Det er da muligt at Symbian er en død fisk, og at nogle mener at kameradelen er ligegyldig, men modsat så sprøjter det ud med yesteryears Android mobiler, som sælges som "håndværkermodeller". De er grundet hardwaren også totalt ubrugelige, set i spejlet af moderne high-end smartphones, men til trods for det, så passer de ind i et marked alligevel.

Der er immervæk mange mennesker der godt kan leve uden verdens største app marked.
Med 808 får man en mobil som måske ikke har det fedeste UI, men som alle andre Symbian mobiler, indeholder markedets bedste telefondel. Markedets bedste mobilkamera, markedets bedste mobile navigation, markedets bedste hardware når det kommer til musikafspilning, og alt dette får man glæde af, uden nødvendigvis at skulle have et 500,- pr.mds abb.
Disse ting er en del af mobilen, og man behøver faktisk slet ikke have et app marked, for at få mobilen til at kunne selv ret avancerede ting. Skulle man få brug for en app, så er der immervæk stadig et marked på 50.000+ reelle apps. Søger man på Angry Birds, så dukker de forskellige versioner op, punktum. Eks på iOS er der ikke mindre end 28 apps, ud over spilversionerne, som indeholder cheats, how to o.s.v. Det er vel at mærke både for iphone og ipad, så ikke mindre end 56 fuldstændig ubrugelige apps. Regner man det om for hver enkelt app, ja så er der teoretisk flere apps til Symbian. Ved godt dette ikke er tilfældet, men tænk over det.

Hvad kamera angår, så er det kun ligegyldigt, hvis man aldrig har haft et bare nogenlunde kamera i en tidligere mobil. Har man ejet en N8, ja så er det faktisk blevet en ligeså vigtig del af mobilen, som så meget andet.
"Det bedste kamera der findes, er det man har med" som det siges, og så gør det da ikke noget, at det kamera man har med, tager seriøst gode billeder.

Jeg er selv Symbian mand, og har holdt fast i min goe gamle N8 i næsten 2 år, men har alligevel lige skiftet den ud med en Lumia 900. Kiggede på 808'eren, men valgte altså Lumia 900. Om det er godt eller skidt valgt, kan jeg ikke helt finde ud af. Windows phone er et genialt UI, som er en sand fornøjelse at sidde og arbejde med, men bag om UI'et så savner jeg lidt af Nokia/Symbians vovemod. Der er virkeligt mange ting der er blevet til kompromis løsninger ala Android og iOS, og ikke de kendte Nokia løsninger, hvor man absolut ikke går på kompromis. Er man altid gået efter en N-Series model fra Nokia, så set trods for Symbian systemet, så har Nokia aldrig sparet på disse modeller. Går man lidt op i lydkvalitet hvis man afspiller fra mobil til stueanlæg, ja så har Nokia altid været i front. Kameraet har der aldrig været sparet på. Tilslutningsmulighederne har været uendelige, bla første mobil med TV-Out, første mobil med HDMI osv. Alt dette er lagt på hylden med Lumia modellerne. Nokia har måtte sande, at hvis de vil leve om få år, så må de følge strømmen, og lave mobiler som massen vil have. Mobiler hvor UI'et er vigtigst. Hvor alt skal se imponerende ud, men bag facaden kan de ikke præstere mere end Android og iOS enheder.
Det er ærgerligt at markedet går den vej, for det har næsten stoppet udviklingen af selve mobilen. Nu er det kun app's, design og UI. Hvis folk stillede lidt større krav til hardwareudviklingen, kunne 808 være blevet en seriøs sællert. Desværre går de fleste idag kun op i CPU performance, antal processorkerner og mængden af ram. Det må glæde producenterne, for de kan efterhånden udvikle en topmodel uden at rejse sig fra kontorstolen. "Vi propper den nyeste hardware i skidtet, og så fikser vi resten med software". Trist trist. Blev man frustreret over sit køb af Nokia N8, ja så kunne man i det mindste trøste sig med, at alle de basale funktioner trods alt stadig var de bedste på markedet, og mange af funktionerne er faktisk stadig de bedste. Dårligt UI eller ej.

808 bliver aldrig en bestseller, men som de gamle "Android håndværkermodeller", så er jeg sikker på at den nok skal blive solgt i et pænt antal eksemplarer.

0 0
Henrik 26-07-2012 10:39:29

Hørt!

0 0
gobbi 02-07-2012 14:40:13

Skal man grine eller græde. Den ligner da pis.
Selvom de forlængst har tabt på softwaren, så er det her ynkelige forsøg på et kamera dominans "Big Fail". Hvem gider købe en mobil med henblik kun på kameraet. Vil man have gode billeder køber man et kvalitets digi eller spejl.
de kan stoppe alle de MP i de vil. kvaliteten bliver aldrig ligeså god.

0 0
Henrik 03-07-2012 16:09:58

Det er da vist dig der ikke har fattet noget som helst. 808 får kanon anmeldelser overalt. Det er den absolut bedste kamera-teknologi der overhovedet eksisterer på mobilmarkedet, og konkurrenterne har langt igen her. N8 blev ikke overgået på kamera-fronten, og nu er det Nokia selv der overgår den. Det er alle enige om. Desuden viser alle brugsmønster undersøgelser, at folk begynder at foretrække deres mobil fremfor et dedikeret kamera ligesom med alle de andre hverdags ting - det er fremtiden, accepter det.

Og bare vent - når Nokia's PureView teknologi lander i deres kommende Windows Phone 8 modeller, kan Apple og Google godt begynde at kigge sig over skulderen. Nokia har strammet sig gevaldigt an det sidste år, deres software og tjenester er blevet rigtig gode, deres hardware er som sædvanlig det bedste og med WP som OS, så er der ikke meget tilbage at ønske. Ja, det skulle så lige være at se pressen blive taget med bukserne nede, når hammeren rammer.

0 0
saliuu 25-07-2012 15:59:55

808 får kanon anmeldelser overalt.

hvad fanden taler du om, jeg har ikke set eneste af de "kanon anmeldelser", jeg har kun set at anmelder har rost kameraet til skyerne, resten er utrolig dårlig

tilfældig anmeldelse konklusion:

Good Stuff

-Beats every other cameraphone by a wide margin
-38-megapixel photos are surprisingly good
-Great call quality

Bad Stuff

-Web browser is unusable
-Symbian Belle feels like a terrible imitation of Android
-Low-res display
-Camera hump is a hindrance

0 0
Henrik 25-07-2012 16:20:12

Tja...der er typisk "blanket idiot statements" og så er nogle folk som ZDNet der sætter sig ned og rent faktisk BRUGER telefonen i mere end 5 minutter:

http://www.zdnet.com/another-week-with-the-nokia-808-pureview-convinces-me-its-worth-the-700-7000001019/

0 0
BallonPedro 03-07-2012 08:43:31

Der er da stadig en del som har N8, netop pga. dens kamera og system. Så tror nok 808 kommer til at sælge.

Personligt venter jeg dog på at Nokia laver en WP med PureView og så i et pænere design. Så skal min Lumia 800 skiftes ud :-)

Og nej, mobilkameraer kan ikke gå i stedet for alm. digitalkameraer, men det er nu engang det kamera man altid har på sig. Og som sagt er det bedste kamera altid det du har på dig :-)

Men lige 808 ser nu ud til at tage fornuftige billeder.

0 0
Henrik 03-07-2012 16:14:04

Her er en anmeldelse som siger tingene rimelig enkelt og præcis:

http://recombu.com/reviews/nokia/808-pureview/

"Nokia 808 PureView: Conclusion

We have two conclusions, one for current Symbian users and one for anyone coming from an alternate OS.

For Symbian users happy with their experiences so far and intent on getting the best camera phone out there, the Nokia 808 PureView will be a dream come true. We really can't over-emphasise how impressed we were with its camera. Get it - it's literally a no brainer.

For anyone coming from another operating system. do so in the knowledge that Symbian isn't going to be getting the upkeep of Android, iOS or Windows Phone. ...Despite the recent Belle refresh, Symbian offers a dated UI and limited app support and like a labour of love, the phone will likely frustrate as much as it delights. But the Nokia 808 PureView will delight, it will delight a lot. The camera makes you take pictures, the pictures you take will look incredible and the range of modes and fantastic Xenon flash all ensure nothing out there can touch it. If you value photography enough, it will be worth it, otherwise, we hope to see some kind of PureView technology on a Windows Phone by the end of the year."

0 0
Carsten 02-07-2012 16:48:01

Kender du et kvalitets digitalkamera, jeg også kan bruge som telefon? Nej vel?

Overvej så lige igen om din pointe ikke er skudt et par kilometer ved siden af. Pureview er i en liga for sig selv - også bedømt ud fra folks interesse og bedømmelser på gsmarena.com.

Suk. Jeg lærer aldrig at forstå, hvorfor folk ikke kan erkende, at omverdenen altså godt kan have anden smag og andre prioriteter end en selv.

0 0

Om brug af cookies