Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Disse mobiler kommer til salg i november måned

Disse mobiler kommer til salg i november måned

Tablets og telefoner til julehandlen er så småt på vej ud i de danske butikker, se her hvilke der kommer i november måned.

Telefoner og tablets lanceres i øjeblikket i et væld, så man skal ikke være bange for julehandlen kommer til at mangle udvalg.

Både Apple, Samsung, HTC, LG, Sony og Nokia har meldt sig på banen med nyheder, som kommer i de danske butikker i, løbet af november måned.

Nokia kommer blandt andet med de længe ventede Windows Phone 8 enheder, Lumia 820 og 920, dog er der meldt om lidt forsinkelser i forhandlerleddet, som kan betyde, at de først bliver tilgængelige i december måned nogle steder. Teleselskaberne melder dog, at de har den på hylderne i november måned.

iPad Mini med Smart Cover (Foto: Apple)
iPad Mini med Smart Cover (Foto: Apple)

iPad Mini

Apple har i oktober præsenteret iPad Mini, som kommer med LCD-skærm på 7,9 tommer, der har en opløsning på 1024 x 768.

iPad Mini har A5 dual-processor, frontkamera i HD, 5 megapixels kamera og Lightning-stik, som blev introduceret med iPhone 5. Den skal blandt andet konkurrere mod Google Nexus 7, som er produceret af Google og Asus.

Billigste iPad Mini er WiFi udgaven med 16 GB hukommelse, som kan erhverves for 2.599 kroner. Ønsker man 3G/4G og mere hukommelse er priserne i et spænd på op til 4.999 kroner for den dyreste kombination, med mobilt bredbånd og 64 GB hukommelse.

Du kan se nærmere på Apples hjemmeside.

iPad - fjerde generation (Foto: Apple)
iPad - fjerde generation (Foto: Apple)

iPad 4th generation – iPad med Retina skærm

Fjerde generation af iPad er præsenteret, og lyder navnet iPad med Retina skærm. Den er klar til salg fra den 2. november, hvor den erstatter Den nye iPad. Den helt nye understøtter 4G LTE hos Telia og 3 i Danmark.

 - Ny iPad 4G trækker fra de gamle iPads 

Ligesom de tidligere versioner af iPads, så kommer den nyeste iPad med en 9,7 tommer skærm og er dobbelt så hurtig som iPad 2 og Den nye iPad (tredje generation).

Billigste udgave af denne nye iPad, altså den fjerde generation, er 3.999 kroner ifølge Apples egen hjemmeside – her får du så 16 GB hukommelse og WiFi. Ønsker du derimod den dyreste, der er med 64 GB hukommelse og mobilt bredbånd, skal der lægges 6.399 kroner.

Samsung Galaxy S III Mini (Foto: Mobilsiden.dk)
Samsung Galaxy S III Mini (Foto: Mobilsiden.dk)

Samsung Galaxy S III Mini

Galaxy S III Mini fra Samsung er en telefon for de, som synes topmodellen Galaxy S III er for stor, men stadigvæk ønsker en kraftfuld smartphone, ifølge Samsung.

 - Nu er Samsung Galaxy S III Mini officiel

Der er også allerede store forventninger til den lille ny ”mini”, som alle teleselskaberne også har sat deres lid til, ved at tage den i sortiment.

 - Teleselskaberne positive overfor Galaxy S III Mini

Du kan se nærmere på specifikationerne her for Galaxy S III Mini, som forventes at komme i midten af november måned og have en pris på cirka 3.000 kroner uden abonnement.

Samsung Ativ S (Foto: Samsung)
Samsung Ativ S (Foto: Samsung)

Samsung Ativ S

Android-telefonen Galaxy S III Mini fra Samsung er ikke det eneste de har i ærmet denne måned. De er også klar med deres første Windows Phone 8-enhed, der lyder navnet Ativ S.

Ativ S blev faktisk præsenteret, som verdens første Windows Phone 8 telefon, tilbage i august måned under IFA-messen.

 - Verdens første Windows Phone 8 smartphone – Samsung Ativ S

Samsung Ativ S vejer 135 gram og kommer med en 4,8 tommer HD Super AMOLED-skærm, 1,5 GHz dual-core processor, 16 eller 32 GB internt lager, 1 GB RAM, microSD-slot, NFC, 2.300 mAh batteri samt et otte megapixels kamera.

Telefonen har en vejledende udsalgspris på omkring 4.200 kroner uden abonnement.

Samsung Galaxy Note 10.1 4G Tab (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note 10.1 4G Tab (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Note 10.1 4G Tab

Samsungs nyeste tablet Galaxy Note 10.1 4G Tab har ligesom Note-hybriderne en ”pen”, som gør den til en stor notes-blok. Hvilket er det der adskiller den mest fra andre af Samsungs Android-tablets.

Galaxy Note 10.1 4G Tab har 16 GB hukommelse, WiFi og fås altså med understøttelse af 4G hos blandt andet Telia.

Telia får Galaxy Note 10.1 4G Tab i sortiment til en pris på omkring 4.600 kroner inklusive et lille abonnement.

Windows Phone 8X by HTC (Foto: Mobilsiden.dk)
Windows Phone 8X by HTC (Foto: Mobilsiden.dk)

Windows Phone 8X by HTC

HTC præsenterede sammen med Microsoft i starten af september måned deres nye Windows Phone 8 enheder - og nu kommer de i de danske telebutikker - umiddelbart som de første Windows Phone 8 enheder.

 - Microsoft klar med to smartphones - Windows Phone 8X og 8S

Topmodellen Windows Phone 8X by HTC har 4,3 tommer skærm og er af typen Super LCD 2. Telefonen er også integreret med Beats audio med et 2,5 volts output hvilket, ifølge HTC, giver en mere nuanceret lyd i forhold til eksempelvis HTC One X og One X+, som kun har 1 volts output.

Windows Phone 8X har 16 GB hukommelse der ikke kan udvides med microSD-kort. Kameraet i telefonen behandler billeder i RAW-format i HTCs egen billedchip, som også HTC One X og One S gør.

HTC 8X, som Windows Phone 8X by HTC også kaldes, ligger til en vejledende startpris på 4.299 kroner uden abonnement – du kan finde de dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

Windows Phone 8X by HTC vil blive tilgængelig hos blandt andet TDC, Telenor og Telia.

Windows Phone 8S by HTC (Foto: HTC)
Windows Phone 8S by HTC (Foto: HTC)

Windows Phone 8S by HTC

Windows Phone 8S by HTC er “lillebror” til topmodellen Windows Phone 8X by HTC og kommer dermed også med lidt mindre specifikationer. Skærmen er 4 tommer og af typen Super LCD 2.

Ligesom Windows Phone 8X by HTC har 8S også integreret lyd fra Beats med 2,5 volts output.

8S har 4 GB intern hukommelse, men kan modsat 8X få tilført mere hukommelse via et microSD-kort.

Telefonen har ikke noget frontkamera eller HTCs fotochip, som tilfældet er med topmodellen.

Du kan finde de dagsaktuelle priser for Windows Phone 8S by HTC på Mobilpriser.dk, netop nu kan den fås for 2.699 kroner uden abonnement.

Du vil kunne finde Windows Phone 8S by HTC hos blandt andet Telia, som får den i sortiment.

Sony Xperia V (Foto: Sony)
Sony Xperia V (Foto: Sony)

Sony Xperia V

Xperia Go og Xperia Acro S har begge fået en masse ros med på vejen, hvilket måske også er grunden til Sony tilbage i august måned præsenterede Sony Xperia V, som er en hårdfør high-end smartphone.

 - Sony Xperia V – en hårdfør high-end smartphone

Xperia V er både vand- og støvafvisende og Sony kalder den for deres bedste smartphone nogensinde, det gør også der er store forventninger til den nye enhed fra japanerne.

Det er Android 4.0.4 der er under motoren på Xperia V når den kommer i butikkerne, men den vil dog blive opdateret til Android 4.1 Jelly Bean.

 - Sony Xperia V – alle specifikationerne

Den vejledende udsalgspris for Sony Xperia V er omkring 3.999 kroner uden abonnement. Du kan finde Xperia V ved både TDC, Telenor og Telia.

Google Nexus 4 by LG (Foto: Presse)
Google Nexus 4 by LG (Foto: Presse)

Google Nexus 4 by LG

Nexus-telefonerne er Googles lanceringstelefoner og den nyeste af disse er Google Nexus 4 by LG, som i daglig tale formentlig blot ender med at hedde LG Nexus 4 eller bare Nexus 4.

Det er normalt ikke prangende salgstal disse lanceringstelefoner har, selvom de viser Google Android i dens rene form uden, at producenterne selv har pillet i det og/eller lagt diverse ting ovenpå.

 - Galaxy Nexus – Google gør Android bedst (mobiltest)

Tidligere har HTC og Samsung stået bag disse mobiler, men denne gang er det altså LG, som er hardwareproducenten bag den nyeste Nexus-enhed.

Nexus 4 kommer med det helt nye Android 4.2 Jelly Bean og indeholder en Snapdragon S4 Pro Quad Core-processor, 2 GB hukommelse, 4,7 tommer True HD IPS Plus skærm (1280 x 768 pixels), 8 megapixels kamera, 1,3 megapixels frontkamera, NFC, 2.100 mAh batteri og en vægt på 139 gram.

Teleselskabet 3 tager allerede nu imod forudbestillinger og forventer, at kunne levere telefonen i midten af november måned.

Du kan se nærmere om de danske priser på Nexus 4 her.

Nokia Lumia 920 (Foto: Mobilsiden.dk)
Nokia Lumia 920 (Foto: Mobilsiden.dk)

Nokia Lumia 920

En af markedets absolut mest ventede telefoner forventes at komme på markedet i løbet af november måned. Dog meldes der om, at flere forhandlere nu først forventer at få den længe ventede topmodel fra Nokia i starten af december måned.

 - Hvornår kommer Nokia Lumia 920?

Brugerne på Mobilsiden.dk har også tidligere i en afstemning kåret Nokia Lumia 920 til, at være deres favorit blandt alle Windows Phone 8 telefonerne.

 - Nokia Lumia 920 er brugernes favorit

Lumia 920 er flagskibet på Windows Phone 8 og uden tvivl den af enhederne med de fedeste specifikationer. Du får blandt andet Nokia PureView-teknologien og en masse smarte features, samt 4G på alle de danske 4G-netværk.

 - Nokia Lumia 920 – alt om den nye topmodel

Mobilen har 4,5 tommer IPS LCD skærm, Qualcomm Snapdragon S4 processor, 1 GB RAM, 32 GB intern hukommelse, NFC, trådløs opladning, 8,7 megapixels kamera med PureView-teknologien og et 2.000 mAh batteri.

3, TDC, Telenor og Telia er alle klar med Lumia 920 når den endelige salgsdato meldes ud og du kan allerede nu forudbestille den flere steder.

Andre nyheder

Denne måned får flere af operatørerne også HTC Desire X, Sony Xperia J og Samsung Galaxy S III 4G på hylderne – en telefon der kom på markedet officielt i sidste måned, men altså nu er at finde flere steder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kenneth Sørensen 02-11-2012 11:43:55

The verge har lavet et review af l920: http://mobile.theverge.com/2012/11/1/3584486/nokia-lumia-920-review

0 0
kelddaug 01-11-2012 19:09:27

Det tror da faen, når de ikke bliver solgt andet end i få lande i starten.
Så er der jo 100 vis af android tlf til salg, med det ene og andet overlay.
Hr og fru Jensen aner ikke at Google sælger tlf og tablet... endnu.

0 0
Rasmus Røge 01-11-2012 16:50:18

"Det forventes Nexus 4 vil komme til at koste omkring 5.000 kroner uden abonnement"

Hvem forventer det? 3 har den til 4k uden abonnement og proshop har den til ca. 4200kr. På googles play store i tyskland koster den hvad der svarer til ca. 2610 kr.

Jeg synes du har ret mange mere eller mindre ubegrundede påstande om android for tiden. Et elendigt notifikationssystem, et rod i play store ift. app kompatibilitet og nu en forventet pris på nexus 5 der er næsten dobbelt så høj som den pris man kan købe den for i Tyskland.

Hvis du mener disse "angreb" på Android seriøst, så synes jeg vi skal se nogle artikler om det istedet for de sniger sig ind under neutrale artikler som anmeldelse af iPhone5 og kommende mobiler i november måned. Personligt ville jeg rigtigt gerne se en seriøs og gennemarbejdet artikel om app kompatibilitet i play store eller om problemer ved androids notifikationssystem - eller om begrundede rygter om Nexus 4's pris.

Håber min kritik er mere konstruktiv denne gang, og igen skal den ses i det lys at mobilsiden.dk generelt har et rigtigt højt niveau :-)

0 0
Rasmus Røge 01-11-2012 16:51:19

Og du = mobilsiden.dk generelt og John G. i særdeleshed; havde ikke lige set at det var Lene der har skrevet denne artikel.

0 0
Mads 01-11-2012 16:09:56

5000kr uden abonnement for Nexus 4? Er der ikke noget helt galt her? Hvordan kan den oprindelige pris på 350$ ende op i mere end en fordobling herhjemme?

Jeg finder den i hvert fald i udlandet, når priserne skal være så vanvittige.

0 0
01-11-2012 16:54:46

Eftersom både amazon.co.uk og expansys.dk konkurrer med google plays engelske udgave bliver den væsentligt billigere. Derudover blev nexus 7 prisen næsten perfekt overført fra google engelske pris.

0 0
Tbm2 01-11-2012 15:17:15

Samsung galaxy note2 4g ????

0 0

Om brug af cookies