Disse mobiler kommer til salg i september måned

Se her, hvilke mobiler der kommer på hylderne i de danske forretninger i september måned.

Disse mobiler kommer til salg i september måned

September måned er udråbt til, at være måneden hvor der bliver præsenteret en lang række nye mobiltelefoner. Så efterårssæsonen er for alvor undervejs.

 Ny mobilsæson – er du klar til de nye mobiler?

Derfor bliver det også en måned, som er lidt kedelig hvad angår nyhederne i butikkerne.

September er mange steder blevet udråbt som ”techtember”. Dette på grund af IFA-messen afsluttes, Nokia og Microsoft event, Motorola event og så den rygtede Apple event.

 ”Techtember” presser Apples lanceringsplan

Teleselskaberne og øvrige mobilforhandlere har derfor en stille måned – i hvert fald med de nyheder som der er officielle indtil videre.

Der kan stadigvæk blive præsenteret telefoner ved ovenstående events, som vil være at finde i butikkerne inden for kort tid.

iphone 5 apple
Apple iPhone 5 (Foto: Pressefoto)

Apples iPhone 5

Apples iPhone har de sidste år været en utrolig populær telefon, og det forventes også den nye iPhone 5 vil følge trop. Designet er ændret og telefonen er om noget blevet endnu mere elegant at se på.

Telefonen er blevet 18 procent tyndere end iPhone 4S, og vægten er nu helt nede på kun 112 gram til trods for skærmen er blevet større. Der sidder nu en 4 tommer skærm i iPhone 5 med 16:9-formattet, med en opløsning på 1136 x 640 pixels.

Materialerne telefonen er lavet i er primært glas og aluminium.

iPhone 5 understøtter også 4G LTE-netværket, og dermed bliver den faktisk den første 4G LTE-telefon på det danske marked. Den understøtter dog ikke alle frekvenser.

Kameraet er forbedret i forhold til de tidligere modeller og iPhone 5 kommer med iSight-kameraet. Det betyder 8 megapixels sensoren kan tage billeder i en 28 megapixels opløsning.

 Apples iPhone 5 – alle specifikationerne

Prisen på iPhone 5 er endnu ikke meldt officielt ud fra Apples side af, men du kan finde de dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

iPhone 5 vil komme i butikkerne fra den 28. september i Danmark – måske nogle af teleselskaberne allerede starter salget klokken 00.01 natten til den 28. september. Dette har de gjort de tidligere år ved iPhone-lanceringer.

 – iPhone 5 kommer til Danmark den 28. september

For yderligere informationer kan du læse alt om Apples iPhone 5 her.

HTC Desire X
HTC Desire X (Foto: Pressefoto)

HTC Desire X

Mobilproducenten HTC havde stor succes med deres mobiltelefon HTC Desire tilbage i 2010 og efterfølgeren Desire S i 2011 vakte også stor begejstring ved både anmeldere og brugere.

Nu er HTC så klar med endnu en Desire. Denne gang hedder telefonen HTC Desire X og det bliver spændende om den kan leve op til det succesfulde navn.

 HTC Desire X er officiel

HTC Desire X er netop blevet præsenteret officielt på dette års IFA-messe i Berlin, men telefonen var allerede lækket i forskellige webshops ved teleselskaber. Der bar den navnet HTC Proto.

Desire X kommer med en 1 GHz dual-core Qualcomm Snapdragon S4 processor, 4 tommer Super LCD skærm, Android 4.0, 5 megapixels kamera og integration af Beats Audio.

Med HTC Desire X får du ligeledes Dropbox integrationen, som giver dig 25 GB gratis lagerplads i skyen i to år.

HTC Desire X vil blandt andet være at finde på hylden i TDC’s butikker og webshop.

Den vejledende udsalgspris bliver 2.699 kroner uden abonnement.

Samsung Galaxy S III, rød
Samsung Galaxy S III i rød (Foto: Pressefoto)

Andre nyheder

Denne måned byder også på ny farve-variant af Samsungs topmodel Samsung Galaxy S III.

Den røde udgave af Galaxy S III vil komme på hylderne i løbet af september måned.

 Samsung Galaxy S III kommer nu i rød

Mere til stoffet

Her følger vi op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 30/8/2012 gik vi videre med en vinkel omkring Oplad din smartphone trådløst via en ultrabook – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Se også seneste nyt om emnet ved at trykke her..