Disse Motorola mobiler får Android L

Sidste nye Android er kun i fosterstadiet, men Motorolas support lover allerede, at de vil opdatere visse enheder.

Disse Motorola mobiler får Android L

Android L, Googles nyeste version af deres mobile styresystem er indtil videre kun i beta-version. Motorolas kundesupport bedyrer dog, at både deres high-end Moto X, samt deres billige Moto G vil modtage opdateringen.

Læs også: Motorola Moto G anmeldelse – Urimeligt meget for pengene

Moto X er endnu ikke til at opdrive i Danmark. Motorola Moto G derimod høstede mange roser her på mobilsiden.dk for den er en glimrende budgetmobil. Og den er nu opdateret fra Android 4.3 til Android 4.4.2, videre til Android 4.4.3 og nu snart næste generation af Android. Du kan finde den bedste pris på Moto G her på mobilpriser.dk

Selve oplysningen skal tages med et gran salt, da der er tale om en uofficiel meddelelse fra Motorolas kundeservice. Der forlyder heller ikke noget om hvorvidt Motorolas helt billige Moto E vil modtage opdateringen. HTC er, indtil videre, den eneste mobilproducent med en officiel plan for udrulningen af Android L.

Fortsættelsen i sagen

Flere forhold har spillet ind siden vi bragte denne artikel. mobilsiden kunne ikke slippe historien. Allerede d. 26/5/2014 bragte vi nyt i sagen med sagen; Motorola Moto E: Unboxing [WEB-TV] – Du kan læse den her. Se også seneste nyt om temaet her..