Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Disse nye kamera-features kommer til iPhone og iPad

Disse nye kamera-features kommer til iPhone og iPad

Der er fundet flere funktioner i kamera-delen med iOS 8 på både iPhone og iPad, og Mobilsiden har her samlet dem.

Da Apple var på scenen mandag aften, for at lancere iOS 8 til udviklerkonferencen, blev der ikke givet særlig opmærksomhed til nye kamera-features. Dog viser første beta af iOS 8, at Apple har lavet adskillige tweaks, og dem vil Mobilsiden forsøge at beskrive i denne artikel. 

iCloud Drive - tætteste vi kommer på et filsystem til iOS

Jeg skal for en god ordens skyld påpege, at nogle af de nævnte features kan være bestemt af hvilken enhed der bruges. Det er derfor ikke sikkert, at du kan glæde til dem alle sammen, medmindre du har en nyere iPhone.

Time-Lapse mode
App Store har allerede apps der kan lave disse tidsforskudte film, hvor kameraet tager en masse billeder, sammensætter dem, og speeder dem op til en smart video. Med iOS 8 bliver den funktion altså indbygget på iPhone. Der er efter sigende ikke de store tilpasningsmuligheder i funktionen, så hvis du ønsker mere frie hænder, så skal du formentlig stadig bruge alternativer efter iOS 8.

Seperat kontrol af eksponering og Fokus 
Indtil nu har iOS enhederne justeret både eksponering og fokus automatisk efter dine tap på skærmen, men sådan er det ikke længere. Apple har nemlig nu givet brugerne mulighed for at indstille fokus og eksponering seperat hvis ønsket.

Timer
Apple har også indbygget en timer-funktion der henholdvis virker til 3 eller 10 sekunder. På den måde har du måske mulighed for at være med på billedet selv, hvis hele familien skal foreviges fra iPhone.

Panorama til iPad
Indtil nu har iPad-brugere måtte se sig udelukket for den smarte panorama-funktion, men den har Apple nu integreret med iOS 8.

Vi forventer naturligvis at de overstående funktioner vil blive finjusteret og måske ændre sig en smule inden den offentlige udruldning af iOS 8 til efteråret.

Kilde: Connect

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

05-06-2014 12:35:59

Med en større skærm, vil de nok tiltrække nogle nye kunder, men mister nok også nogen.
Men jeg er på med en 4,7" skærm.

4 0
Om brug af cookies