Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Disse smartphones kommer i marts måned

Disse smartphones kommer i marts måned

Disse nye smartphones få dansk salgsdebut denne måned.

Foto: Mobilsiden.dk

Marts måned er i gang og dermed er de forskellige mobilproducenters forårskollektion så småt begyndt at dukke op på de danske telehylder.

Denne måned kan du se frem til årets første toptelefoner fra henholdsvis Huawei og HTC, mens flere budgetvenlige smartphones fra Lenovo nu gør debut.

Se også:  Overblik: De største forårsnyheder fra MWC

Huawei P10 kommer i flere farver end før
Huawei P10 kommer i flere farver end før
Foto: Huawei

Huawei P10

Huawei designserie er blevet to nye medlemmer rigere i forrige uge. Der fik Huawei P10 samt storebror P10 Plus deres officielle debut.

Den mindste P10 med 5,1” FHD-display vil få debut før sin større Plus-kollega og vil ryge i handlen fra den 31. marts – du vil dog kunne forudbestille den allerede fra den 10. marts.
Selvom den er mindre end Huaweis nuværende Mate 9 Pro, rummer den mange af de komponenter der gjorde den til en af 2016-årets allerstærkeste smartphones.

Ombord finder du derfor 4GB RAM, 64GB lagerplads samt den potente Kirin 960 octa-core processor. Kameraet er på 20+12 megapixels og råder over de samme portrætfunktioner og Leica-optik som i Mate Pro – men nu med endnu flere retoucheringsfunktioner.

Læs også første hands-on:  Huawei satser på design og kamera med P10 og P10 Plus

HTC U Ultra og U Play nyder på et interessant finish
HTC U Ultra og U Play nyder på et interessant finish
Foto: HTC

HTC U Ultra og U Play

Månedens andet flagskib skibes ind af HTC med deres U Ultra der bliver først med den særlige ’Liquid Surface’ finish der får glas til at bue sig rundt om hele mobilen.

Udover sit specielle ydre får U Ultra to displays: et stort et på 5,7 tommer med Quad HD samt en lille supportskærm på to tommer med plads til notifikationer, vejr og nyheder.

Mekanisk er den udstyret med en Snapdragon 821 quad-core med 4GB RAM samt 64GB lager. Kameraet er som i HTC 10 på 12 megapixels med OIS og F/1,8 optik.

Mobilen er allerede i handlen nu med en vejledende pris på 5.999 kroner.

Lyder 5,7 tommer mobil som for meget tilbyder HTC den mindre U Play som er udstyret med et mindre 5,2” display og en mere beskeden octa-core processor.
Her lyder startprisen på 3.799 kroner.

Se også:  HTC U Ultra og U Play: salget starter i dag

Lenovo Moto G5 ligner ikke længere en budgetmobil
Lenovo Moto G5 ligner ikke længere en budgetmobil

Lenovo Moto G5

Billigst denne måned er Lenovos femte generation af budgetklassikeren som oprindeligt blev skabt af Motorola: Moto G5.

I denne får du nu octa-core power, 2GB RAM, 16GB lager samt et kapabelt kamera på 13 megapixels. Samtidigt vil Motorola i denne omgang byde på langt lækrere finish end tidligere med et metallook der sjældent opleves i prisklassen.

Softwaren er fortsat nærmest uspoleret Android, og er kun krydret med smart gestures og notifikationer der giver fordele i hverdagen – eksempelvis i form af en fingeraftrykslæser der også fungerer som touchpad.

Lenovo Moto G5 får debut den 13. marts til vejledende 1.599 kroner.

Se også:  Lenovo Moto G5 og G5 Plus: Stærk pris, batteri og kamera

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies