Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Disse teleselskaber sælger iPhone 6s og 6s Plus i nat

Disse teleselskaber sælger iPhone 6s og 6s Plus i nat

Klokken 00:01 i nat kan du være en af de første i Danmark til at få fingrene i den nye iPhone 6s og 6s Plus hos en række teleselskaber, der holder natåbent.

Flere danske teleselskaber holder traditionen tro ekstraordinært åbent i nat klokken 00:01, hvor salget af de to nye iPhone 6s og 6s Plus skydes i gang i Danmark. Men hvor skal du så tage hen, hvis du ikke kan vente med at købe den senere og absolut vil være den første af alle?

Læs også: iPhone 6S forsalg: her er de billigst

Det giver Mobilsiden dig her et overblik over, hvor det er de tre teleselskaber, Telia, 3, Telenor og TDC, der begynder salget af de to telefoner så snart det er muligt.

Telenor: Seks fysiske butikker

Telenor åbner som den eneste op for hele seks af sine butikker i forbindelse med nattens danske lancering, som er fordelt godt ud over landet. Fra klokken 20:00 til 00:01 serveres kaffe og sandwich med musik og konkurrencer hver halve time. 

Telenors salg af iPhone 6s og 6s Plus finder sted i nedenstående butikker.

Der var meget begejstrede klapsalver, da salget af iPhone 4s i 2011 blev skudt i gang. (Foto: youtube.com/teliadk)
Der var meget begejstrede klapsalver, da salget af iPhone 4s i 2011 blev skudt i gang. (Foto: youtube.com/teliadk)

Telia: Tre fysiske butikker

Ud over forudbestillingerne, som har været mulige den seneste uge, åbner Telia dørene op i nat i tre af butikkerne med såkaldte pre-sale-arrangementer. Her kan du altså kæmpe om at få iPhonen som en af de første, hvis du skulle have lyst til dette. Ellers er der også fest med konkurrencer og snacks ude foran de tre butikker, som er:

3: Fem fysiske butikker

Også teleselskabet 3 er klar til salget af iPhone 6s og 6s Plus i nat med fem butikker landet over. Inde på 3’s Facebook-side kan du tilmelde dig hver begivenhed, og så er det blot at møde op klokken 00:01 – eller før, hvis du ikke kan vente.
Til de første 200 kunder i køen uddeles der goodiebags i alle fem butikker, og derudover lover 3 også en fed konkurrence samt god stemning i følgende butikker:

TDC: Onlinesalg

I modsætning til Telia og 3 igangsætter TDC ikke salget i en håndfuld fysiske butikker, men derimod på webshoppen. Det er samme tidspunkt klokken 00:01 i nat, hvor du få et eksemplar sendt hjem til dig med en forventet levering på 1-3 hverdage.

Det eneste du skal er altså at besøge TDC’s webshop, og så kan du handle løs uden at flytte dig en meter.

Mobilpriser.dk kan du finde den billigste iPhone 6s eller 6s Plus fra forhandlere og teleselskaber.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies