Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Dørklokken ringer til mobilen

Dørklokken ringer til mobilen

Denne dørklokke kan fungere som både klokke og dørtelefon. Den ringer selv til mobilen, når det ringer på.

Hvis nogen ringer på når du ikke er hjemme, åbnes der ikke - logisk nok. Er det posten med en vigtig pakke, er der ingen chance for at bede postmanden sætte pakken ved døren.

Selvstændige uden en reception er i samme situation, hvis det ringer på, og virksomheden ligger i et kontorfællesskab med langt til hoveddøren. Med andre ord; det er bare vildt irriterede at misse et vigtigt besøg eller pakke.

Disse situationer og mange andre løser Smartbel. Dørklokken kan ringe din mobil op, når nogen ringer på døren. Efterfølgende kan der føres en samtale med den der står ved døren, uden du behøver være hjemme.

Smartbel består af en dørklokke med mikrofon og højtaler, til at placere udenfor. Indenfor sætter senderen der indeholder et SIM-kort, så den kan kontakte din mobil, når det ringer på.

Denne intelligente dørklokken koster 1.395 kroner. Hertil skal lægges et abonnement til SIM-kortet i enheden.Eksternt link:
- Her kan du købe Smartbel

Video om Smartbel

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

GadgetMe 05-03-2013 11:15:00

Nyttigt koncept, men det er godt nok et kæmpe hul man skal lave i sin panel/mur. Ville være smartere hvis det var opkoblet trådløst IMO.

0 0
Om brug af cookies