Doro Experience – ny webbaseret brugerflade

Svenske Doro lancerer ny minimalistisk webbaseret brugerflade til smartphones og Windows computere.

Doro Experience – ny webbaseret brugerflade

Svenske Doro, der er mest kendt for deres utroligt brugervenlige telefoner, har på året Mobile World Congress 2012 netop præsenteret Doro Experience.

Doro Experience er en brugervenlig grafisk brugerflade, som kan bruges på Android enheder eller Windows PC’er.

Brugerfladen kombinerer enkel navigation med et web-baseret styresystem, der giver mulighed for at benytte et udvalg af applikationer og indhold specielt udvalgt til seniorer.

Apps og indhold hentes via Doro Experience Manager, som er en web-baseret portal, hvor brugeren – eller dennes familie og venner – kan fjernstyre indholdet og de applikationer, som ligger på enheden. Man kan f.eks. tilføje og fjerne billeder og applikationer via den cloud-baserede tjeneste, så familiemedlemmer på den anden side af jorden kan dele familiebilleder med senioren.

Sammen med Doro Experience lancerer doro også deres første smartphone med systemet. Navnet på den nye telefon bliver Doro PhoneEasy 740.

Læs mere:
Doro lancerer smartphonen alle kan finde ud af

Sagen er ikke slut

Det tog ikke lang tid, temaet taget i betragtning, inden der kom nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 30/6/2011 pustede redaktionen nyt liv til historien med sagen Google+ vil have fat i Facebook-brugerne – Du finder den her. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..