Doro vil bygge bro med Liberto 820

Svenske Doro er klar med en ny smartphone, der er målrettet det ældre segment, og der er fokus på trygheden

Doro vil bygge bro med Liberto 820

Doro Liberto 820 er den seneste smartphone fra den svenske producent Doro, der målretter sine telefoner til den ældre del af befolkningen. Doro Liberto 820 kommer med en række funktioner, der skal gøre mobilhverdagen lettere og mere tryg for ældre mennesker.

Den nye telefon er den første på markedet, der har har en nødknap på bagsiden. Med den kan brugeren at ringe til en forudbestemt kontakt, som også får en GPS-position, som kan ses på Google Maps.

Hjælp fra familien

Med i Doro Liberto 820 er også My Doro Manager, som gør det muligt for familien eller andre at hjælpe med en række ting gennem en app. Det kan være alt fra at lægge en billede op på Facebook til at tilføje en ny kontakt.

Et af målene med telefonen er at give en simpel oplevelse uden at fjerne funktioner. Derfor har Doro også pre-installeret en vejlednings-app, der kan guide brugeren gennem de vigtigste funktioner og give tips til brug af telefonen.

Doro håber på at, at ved at lade familien hjælpe og gøre grænsefladen simpel uden at fjerne funktioner, så kan generationerne komme tættere på hinanden i den digitale verden.

Telefonen fås i tre farver: sort/sølv, hvid/sølv og lys rosa – og prisen ligger på godt 1700 kroner.

Produktinformation – Doro Liberto 820:

Fysiske taster til ”hjem”, ”Menu” og ”Tilbage”
4,5” skærm
8 megapixel kamera med blitz
Kompatibel med høreapparater
HD Voice
Alarmknap med GPS-positionering
Indbyggede guider, der viser og fortæller, hvordan de forskellige funktioner virker
My Doro Manager med assistent- app
Baseret på Andriod 4.4.