Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   DR pusler med iPad-app

DR pusler med iPad-app

Som et forsøg arbejder DR med en TV-app til iPad.

Ifølge Danmarks Radios Betalab, har teknikere hos DR lavet et forsøg med en DR-app til Apples iPad.

En medfølgende video viser, hvordan man kan se DR's kanaler direkte på computeren via programmet.

Programmet er kodet udelukkende i HTML5, hvilket betyder, at det også vil kunne afvikles på Android-enheder og smartphones.

Det understreges dog at app'en blot er en intern prototype, der ikke nødvendigvis rammer App Store.

 - "Det er kun et forsøg og vi kender ikke planerne for en eventuel officiel lancering. Da App’en principielt bare er en webside, vil den kunne bruges i alle browsere, der understøtter HTML5, f.eks. Safari og Chrome," siger Mikkel Pagh fra DR.

Danmarks Radio har tidligere annonceret en App til iPhone, kaldet DR Player, men den er udskudt i det uvisse på grund af uforudsete udfordringer, skriver DR.

Læs også:
 - Blog: Mit liv med Apple iPad
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Frans Josef Meyer 16-12-2010 18:38:35

Kig ind på http://www.nempodcast.dk med din iPad / iPhone / Android - så har du nem adgang til DRs Video og Lyd podcast.
Virker også fra alm. PC...

0 0
TJ 18-08-2010 15:21:17

Ja og så til iPad som ikke engang kan købes officielt i DK. Vågn nu for fanden op inde i DR og få lavet noget til Android OS ( Som ved årsskiftet vil være 2den største OS i verden. Den sovende kæmpe DR, skal dog have ros for at være verdens bedste til genudsendelser. BØVS

0 0
peter 18-08-2010 16:41:26

Jeg tænkte også at det ikke gav meget mening med iPad'en, det er der ikke meget public service over.

Jeg kan godt lide du skriver de skal skrive en app til verdens (snart) 2. største smartphone OS. Hvad med det største? Kunne det ikke tænkes det burde komme først. Men det er tydeligvis ikke antallet af mulige brugere som DR vælger efter det har de da slået fast med en iPad app. Man skulle tro det var Nikolai Sonne som er mobil redaktør hos DR! :-)

Når det så er sagt så tror jeg vist mobilsidens overskrift er lidt misvisende for de skriver i artiklen der faktisk bare er tale om en html5 hjemmeside. Lad os så håbe at hvis den bliver offentlig tilgængelig at den er tilpasset flere store platforme (Symbian, Android og iOS). Så mobilsiden hvad sker der lige for jer? I kritiserede tidligere medierne for at være Apple fixerede. Jeg synes det her lugter af at "iPad app" kun er brugt for at få flere læsere.

0 0
Lowkey 20-08-2010 11:21:04

Ja, der bliver rodet noget rundt i det.
Måske forstår folk bare ikke helt endnu, hvad det der HTML5 i virkeligheden går ud på.

0 0
18-08-2010 13:52:35

Jeg er tvunget til at betale licens, hvor vi vist godt kan sige at DR får en pænt stor bid af kagen. Dette skal jeg selv hvis jeg kun ejer en mobil telefon. Men smider DR noget på markedet, der fungerer på andet end apples produkter ? NEJ. Det er fandme for dårligt, når alle er tvunget til at betale til dem.

0 0
Jesper Søgaard 18-08-2010 12:17:24

For de licenspenge jeg giver skal det være NOGET bedre kvalitet end man kan se i dag på computeren.

Men hov - er der overhovedet noget på DR jeg gider se?

0 0
ztyle 18-08-2010 12:17:14

Men der imod en opgradering til HTML5, så alle kan komme til at se DR, tror grunden til at de afprøver de til iPad er at den ikke kan tage andet end Qiucktime og HTML5, derved undgår at de får falske test resultater.

0 0

Om brug af cookies