Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   DR TV understøtter nu Chromecast til Android og iOS

DR TV understøtter nu Chromecast til Android og iOS

Nu kan du streame tv-indhold fra DR TV fra din smartphone og tablet over på den store fladskærm med officiel understøttelse for Chromecast.

Med DR TV kan du nu
Med DR TV kan du nu "caste" dit tv-indhold fra computeren, en Android- og iOS-enhed.

Som lovet er DR klar med officiel understøttelse for den populære streaming-dongle, Chromecast, som kan streame indhold fra din smartphone, tablet og PC over på den store tv-skærm.

Understøttelsen betyder, at du med få klik kan få Danmarks Radios store katalog af tv-serier, dokumentarer, nyheder, livsstils- og sportsprogrammer afspillet på dit tv lige når du vil i stedet for det traditionelle flow-tv med faste sendetider.

Læs også: Viaplay klar med app til Apple TV

”Vi vil selvfølgelig gerne gøre DRs indhold så tilgængeligt som muligt, og rigtig mange har efterspurgt DR TV på endnu flere platforme. Derfor er jeg glad for, at vi nu også kan tilbyde DR TV til de mange, der har Chromecast,” siger chef for dr.dk Michael Arreboe.

I går er DR TV-appen til Android og iOS opdateret med Chromecast-funktionen. Første gang du åbner den opdaterede app, vil du se det nye Chromecast-ikon fremhævet i toppen. Når du har forbundet til din Chromecast, er det blot at vælge det indhold, du vil se - og så ryger billedet og lyden over på dit tv.

Læs også: Indløs 3 måneders Viaplay og Google Play Musik med Chromecast [TIP]

Med dette tiltag er DR blandt de mange danske streamingtjenester, der understøtter streamingteknologier som Apples AirPlay og Googles Chromecast. Både ViaPlay, Netflix, TV2 Play og HBO Nordic understøtter en eller flere af disse teknologier - og altså nu også DR TV.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies