Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Dreng har låst iPhone i 42 år

Dreng har låst iPhone i 42 år

En uheldig nordmand har haft kode på hans iPhone, men hans søn har trykket forkert og nu går der 42 år inden den kan låses op.

22.268.470 minutter, det er hvad en uheldig nordmand skal vente inden han igen kan bruge hans iPhone. Nordmanden følte sig ikke usikker over, at hans søn fik fat i telefonen, for der var jo kode på.

Men nu har han lært, at det ikke er en god idé at lade telefonen ude af syne alligevel - koden til trods. Taster man koden forkert flere gange, så deaktiveres telefonen i et minut, der er dog nogle telefoner hvor man fortsat kan forsøge at taste koden. Jo flere gange man taster – jo større bliver det tidsrum, hvor man ikke kan bruge telefonen efterfølgende.

Ifølge NRK.no så har den lille norske purk trykket koden forkert så mange gange, at faderen nu er nødt til at vente i de 22.268.470 minutter.

IT-branchens interesseorganisation påpeger med denne sag også, at det er et bevis på de dyre smartphones ikke er legetøj.

Den uheldige nordmand har været i kontakt med Apple i håb om, at få hjælp til at læse telefonen op, men beskeden var han blev nødt til at købe en ny telefon. Apple har dog efter NRK.no gik ind i sagen opfordret ham til igen, at henvende sig i den butik han har købt telefonen for at få den gendannet til fabriksindstillinger.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Moiz 07-09-2012 20:38:04

Hej Lene
Kunne ikke undgå at lægge mærke til at du ikke kan stave til "nordmand" :-D

Fortsat god dag :-)

0 0

Om brug af cookies