Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Drømmeboligen direkte på mobilen

Drømmeboligen direkte på mobilen

Boligkøbere hos EDC Mæglerne og Home kan få salgsopstilling, nøgletal og billeder af boliger, der er til salg, serveret direkte på mobilen.

Både EDC Mæglerne og Home udbyder en smart service til gavn for alle interesserede huskøbere. Ser man et hus, som man kunne være interesseret i, kan man hurtigt og nemt få tilsendt nøgletal og billeder – direkte til mobilen.

Så er man ude på en snuse-tur en søndag, og falder over det, der kunne gå hen og blive drømmeboligen, er der ingen grund til at vente til mandag morgen med at tage ”action”. På alle ”Til salg"-skilte angiver både EDC Mæglerne og Home nu et sagsnummer og et firecifret telefonnummer, som man kan bruge, hvis man vil have flere oplysninger om boligen direkte på mobilen.

Tjenesten, som de to ejendomsmægler-kæder tilbyder, kommer både kommende købere og sælgere til gode. Sælgeren kan måske se frem til, at flere viser interesse for boligen, fordi nøgletallene er nemt tilgængelige. Og de interesserede købere kan få oplysninger om forskellige boliger uafhængigt af tid og sted.

Sådan gør du

Hos EDC Mæglerne kan man både bestille oplysninger om en bolig som MMS eller SMS. Uanset hvad man vælger, er proceduren meget nem. Vil man have en SMS tilsendt, skriver man ”EDC SMS” efterfulgt af det pågældende sagsnummer i sin SMS, som man sender til 1928.

Vil man hellere have en MMS, som udover nøgletal, indeholder billeder af huset, sender man ”EDC MMS” og sagsnummeret til 1928. Dette kræver dog, at man har en telefon, der både understøtter og er sat op til MMS. Samtidig skal det nævnes, at det kun er abonnenter hos TDC, Telmore og M1, der kan få tilsendt en MMS med tal og billeder. Dem, der har mobilabonnement hos andre teleselskaber, må nøjes med en SMS.

Og der er flere fordele ved at være kunde hos TDC, Telmore og M1, hvis man er husinteresseret. Det er nemlig gratis at modtage en salgsopstilling på MMS fra EDC Mæglerne. Til gengæld koster det to kroner for en SMS med de samme oplysninger eksklusiv billeder. Selve bestillingen – altså den SMS, man sender af sted med salgsnummeret på det hus, man gerne vil vide mere om, koster almindelig SMS-takst for alle – uanset teleudbyder.

Hos Home foregår det lidt anderledes, når man vil have oplysninger om en bolig direkte på mobilen. Her bestiller man oplysningerne om en bolig, som man efterfølgende selv downloader fra internettet - direkte fra mobiltelefonen.

Startproceduren ligner meget den hos EDC Mæglerne: Man sender en SMS til 1277 med teksten home og det pågældende sagsnummer. Der skal være mellemrum mellem home og sagsnummeret.

Kort tid efter modtager man en SMS fra home med en URL, som man kan gå ind på direkte fra sin mobiltelefon. For at benytte tjenesten hos Home kræver det således, at man har en mobil med farveskærm, der kan vise XHTML og som desuden er sat op til internettet. Dette kan være via GSM eller GPRS.

Hos Home er selve tjenesten gratis. Man betaler kun for den datatrafik, som er fastsat af det enkelte teleselskab og som prismæssigt kan være afhængigt af, hvilket mobilabonnement man har. Desuden betaler man almindelig SMS-takst for at bestille linket til internettet.

Automatisk SMS-service

Hos EDC Mæglerne kan også tilmelde sig en service, hvor man automatisk og løbende modtager priser, salgsopstillinger og sågar varslinger om åbent hus-arrangementer for de boliger, der passer til de søgekriterier, man selv angiver på EDC Mæglernes hjemmeside.

For at benytte denne service, skal man tilmelde sig på www.edc.dk under ”Kendt kunde-funktionen”, hvor man indtaster de påkrævede oplysninger.

Eftersom hver SMS koster to kroner, anbefaler EDC Mæglerne, at man tænker sine søgekriterier godt igennem, inden man tilmelder sig den automatiske SMS-service. Ellers kan det godt gå hen og blive en dyr fornøjelse. EDC Mæglerne garanterer dog, at SMS-tjenesten maksimalt løber op i 75 kroner. Når dette beløb er nået, afmeldes man automatisk tjenesten med meddelelsen om, hvordan man kan tilmelde sig igen.

Man kan til enhver tid afmelde sig den automatiske SMS-tjeneste. Dette kan gøres på ”Kendt kunde"-siden ved at fjerne markeringen i ”SMS-service”. Man kan også sende en SMS med teksten ”SMS STOP” til 1928.

Interesserede kan læse mere om EDC’s MMS- og SMS-services her...

Homes mobiltjeneste kan man læse mere om her...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies