DSB: Nu kommer der snart bedre internet

DSB har endnu engang forsikret transportministeren om, at DSB arbejder på sagen.

DSB: Nu kommer der snart bedre internet

DSB bakser stadigvæk med at give deres passagerer ordentlig internetadgang via Wi-Fi. I et svar til transportminister Henrik Dam Kristensen (S) lover DSB nu en tre-dobling af kapaciteten. Det skriver Ing.dk.

Helt konkret har DSB indgået en aftale med TDC, som betyder, at DSBs passagerer snart kan surfe på internettet med maksimalt 21 Mbit/s i stedet for 7 Mbit/s. TDC har også forpligtet sig til at opstille flere mobilmaster, så selve forbindelsen mellem toget og TDCs mobilnetværk bliver mere stabilt og med færre udfald.

Samtidig forhandler DSB med teleselskaberne TDC, Telenor, Telia og 3 om en løsning, hvor der skal indbygges 260 mobilrepeatere i selskabets IC3, IR4 og dobbeltdækkervogne. Ifølge Ing.dk, forventer DSB at indgå en aftale med teleselskaberne i starten af 2013.

LÆS OGSÅ:

Slut med afbrudte mobilsamtaler i toget

Sagen videre

Fortællingen gik ikke bort med denne historie. mobilsiden kørte videre med bolden. Allerede d. 8/1/2013 fulgte vi historien op med nyheden om Fupopkald og SMS’er skal stoppes – her er hjælpen – Du finder den her. De sidste nyheder om temaet finder du her.