Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Du kan teste Microsofts mobilbackup

Du kan teste Microsofts mobilbackup

Sms, fotos, aftaler og alt andet indhold på mobilen kan med få klik sikkerhedskopieres. Nu kan du teste Microsoft My Phone.

My Phone er Microsofts kommende backupservice til mobiltelefoner med styresystemet Windows Mobile.

Med programmet skabes en onlinekopi af alt indhold fra telefonen. Det vil sige kalender, kontakter, sms-beskeder, fotos, musik osv.

Efterfølgende kan indholdet tilgås via browseren på en computer. Det er også muligt at oprette eller opdatere kontakter og kalenderaftaler og flytte det hele tilbage på mobilen.

Prøv det selv

Bruger du en mobiltelefon baseret på Windows Mobile kan Microsoft My Phone nu testes.

Husk dog, at produktet endnu ikke er lanceret officielt, derfor kan der være børnesygdomme i softwaren.

Link:
Microsoft My Phone

Læs også
Test af mobilbackupen My Phone

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mikkel Kjær 19-05-2009 13:47:04

Idéen er voldsom god, hvis man spørger mig. Især nu da eksempelvis HTC er kommet ud med en ROM update, som sletter alt på din telefon. Men, og det er et stort men, Hvis man har sin telefon forbundet til en exchange server, kan man ikke synkronisere kontaktpersoner og kalender, da dette synkroniseres med Exchange serveren, også selvom ens activesync program ikke kører. Denne begrænsning kan jeg ikke helt forstå rationalet bag. Jeg har google som min exchange server, som jeg kun bruger til kalenderfunktionen, for jeg gider ikke have smidt alle de utallige kontaktpersoner, som jeg har på min gmail, ind på min telefon. Disse ville jeg derimod gerne gemme på My Phone. Men dette er desværre ikke muligt.

0 0

Om brug af cookies