e-Boks introducerer e-Boks Plus

e-Boks indtroducerer nu en ny app med nye funktioner. Den hedder e-Boks Plus og du kan være med til at teste den.

e-Boks introducerer e-Boks Plus

e-Boks ruller nu nye funktioner ud i ny e-Boks app i en betaudgave, som vi inden længe kommer til at se i en færdig udgave. e-Boks kalder den for e-Boks Plus, som, ifølge e-Boks, bringer servicen tættere på at være en selvbetjeningsplatform, som ikke kun består af digitale dokumenter, men også en række services. 

Med beta app’en får man mulighed for at teste og komme med forslag til services, som e-Boks med fordel kan implementere. Men allerede nu er e-Boks klar med nogle:

Læs også: Kørekortet bliver snart digitalt

  • Livsguide – sikrer, at du får ajourført de dokumenter, der skal opdateres, når dit liv ændrer sig.
  • e-Donation – støt en god sag. Her kan du give et bidrag til Kræftens Bekæmpelse, Læger uden Grænser eller Børnehjælpsdagen.
  • Storebox – nu er det slut med at lede efter kvitteringer. Få dine kvitteringer digitalt i e-Boks.
  • Fremtidsfuldmagt – er for dig, der ønsker sikkerhed for fremtiden. Den sikrer, at du kan få hjælp til økonomiske og personlige forhold, hvis uheldet skulle være ude, og du ikke selv er i stand til at varetage dette.
  • Feedback – vær med til at bestemme, hvilke services der skal indgå i e-Boks Plus. Giv os din feedback her.

Du kan hente den nye e-Boks Plus app i App Store og Google Play. Når du henter den nye Plus app, så beholder du din normale e-Boks app. Husk, at der er tale om en testudgave, hvorfor ikke alle funktioner er tilgængelige fra start, så du vil kunne opleve mindre fejl og mangler. e-Boks arbejder på en fuld funktionsdygtig app og vil i mellemtiden meget gerne have feedback fra brugere.

Læs også: Saphe teaser for ny trafikalarm med indbygget skærm