Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   E-butikker røber prisen på Huawei Watch

E-butikker røber prisen på Huawei Watch

Huawei's luksuriøse Watch får en ganske konkurrencedygtig pris. I hvert fald hvis man skal tro seneste rygter.

Det kommende smartwatch fra Huawei får en pris, der - ikke overraskende - er bare en smule lavere end Apple's dyreste 134.000 kroners ur.

2.600 kroner skal du nemlig af med for det billigste ur fra Huawei. Det er i hvert fald det beløb, som flere tyske forhandlere allerede har prissat uret til.

Læs også: Huawei klar med luksuøst Android Wear-ur

Det er gennem den tyske pendant til Pricerunner, Billiger.de, hvor priserne er blevet spottet. Her har 3 forhandlere uafhængigt af hinanden sat et prisskilt, der lyder på €349 svarende til 2.600 kroner for den sorte og sølv udgave. Du skal punge ud med lidt mere for udgaven i guld - nemlig €399 svarende til 3.000 kroner.

De to priser er en smule under og i samme prisleje som Apple's absolut billigste sportsur til 3.000 kroner, men hvor du i stedet får en relativ højopløselig rund skærm på 400 x 400 pixels og et klassisk aluminiumsdesign, der leder tankerne hen på et traditionelt armbåndsur.

Du kan dermed ånde lettet op, efter der i en lang periode har svirret rygter om, at prisen ender på hele $1000, som dog stadig er småpenge i forhold til Apple's dyreste ur. Omvendt kan vi heller endnu ikke bekræfte, at de nye priser er de rigtige, før Huawei selv melder noget ud.

Læs også: Huawei Watch: Første kig på ny smartwach-konge

De rygtede priser er umiddelbart ganske realistiske. Dels fordi den danske pris for konkurrenten LG Watch Urbane bliver 2.600 kroner og dels fordi Huawei har tradition for at sælge produkterne til yderst overkommelige priser.

Da der er tale om tyske priser, er de forholdsvis sammenlignelige med hvad de danske priser kan komme til at lyde. Netop Danmark er blandt de 20 lande, som officielt får uret på markedet i første omgang. Nærmere datoer for, hvornår de lander i butikshylderne oplyser Huawei på et senere tidspunkt.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Morten 12-03-2015 07:13:52

Kan ikke lide den kant der er på det ur. Den gør det umuligt at "swipe" fra siden og fjerner dermed en del gestures. Og på en eller anden måde, så ser uret bare billigt ud.

Moto er et langt smukkere og mere funktionelt ur.

1 0
Jesper 12-03-2015 09:43:59

Tjah, Morten, det må vel komme an på en prøve. Det kan jo være, at det virke fint nok "in real life".
Noget helt andet er, at designet på et smartwatch, i mine øjne, bør ligne et normalt ur så meget som muligt, dvs. det bør være rundt. At Samsung og Apple ikke har indset det endnu, er rystende! Deres ure er for Star Trek-agtige, og lugter langt væk af "nørd"!

0 0
N 12-03-2015 10:45:31

Efter sigende skulle samsung være på vej med et rundt.....

0 0

Om brug af cookies