Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   E-conomic nu også klar på Android

E-conomic nu også klar på Android

Økonomisystemet E-conomic var de første i verden, som lancerede en regnskabs applikation til iPhone. Og nu er de også klar med en app til Android platformen.

Vi skrev i november måned om E-conomic var først med en regnskabsapplikation til iPhone, samt at en Android version var på trapperne. Har du en Android-enhed, så er den nu også klar i Android Marked.

Små og mellemstore virksomheder, som benytter økonomisystemet E-conomic, kan nu håndterer fakturering, bogføring samt få adgang til nøgletal direkte fra deres Android-enhed.

Det betyder, du kan følge med på telefonen i alt, hvad du, dine kollegaer eller revisor foretager sig i dit regnskab. Applikationen er perfekt til erhverv, hvor man er meget på farten og har brug for at skrive, bogføre, udskrive regninger og meget andet med det samme.

Til lanceringen af Android applikationen følger et scanningsmodul, så man med et enkelt klik på mobilkameraet scanner et bilag eller en faktura direkte ind i regnskabsprogrammet.

Der er også udviklet mere grafik til Android-applikationen, så brugerne kan se i et “lagkagediagram”, hvilke leverandører de lægger deres omsætning hos mv.

Der er 10.000 kunder, som allerede nu benytter iPhone-applikationen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies