Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   EA: Næste generations mobil-spil kan ligne Xbox 360/PS3 spil

EA: Næste generations mobil-spil kan ligne Xbox 360/PS3 spil

Samme grafik som nuværende konsoller, men arkitekturen skal opfindes på ny, det er opskriften på næste generations mobilspil.

Den næste bølge af smartphone og tablet spil kan sandsynligvis prale af de samme grafiske færdigheder som Xbox 360 og PlayStation 3, ifølge Electronic Arts.

Frank Gibeau som er en af de ledende kræfter inden for EAs spil titler, fortæller at de motorer der driver spillene i nuværende konsoller, kan modificeres til at forbedre firmaets titler til iOS og Android enheder - og at de allerede er ved at gøre klar til det.

I praksis betyder det, at spil som Need for Speed, FIFA og Real Racing vil se lige så godt ud på en tablet eller en Nexus-enhed, som det gør på tv-skærmen derhjemme.

 

Genopfind spillet

Han påpeger dog også, at firmaet har lært af sine tidligere fejl, såsom dårlige muligheder for at kontrollere spillet på en mobil enhed grundet det virtuelle D-pad.

Hele arkitekturen skal tænkes igennem på ny, man tager de grafiske muligheder og genbruger dem, men det skal sættes sammen på en ny måde. “De samme ingredienser men et helt nyt måltid” - fortæller han.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies