Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   EasyPark klar med applikation i ny version

EasyPark klar med applikation i ny version

Mobilbetaling vinder indpas hos danskerne og nu relancerer EasyPark, deres applikation i en ny version med flere muligheder.

Applikationen fra EasyPark gør det muligt at købe parkeringsbilletter direkte på smartphonen, samt forlænge eller stoppe parkeringen via applikationen.

EasyParks app bliver mere og mere populær blandt danskerne og i 2012 steg antallet af betalinger via applikationen med 71 procent – og EasyPark blev den mest benyttede applikation til mobilbetaling med cirka 60.000 brugere.

Men EasyPark vil mere og derfor er hele applikationen blevet relanceret i en ny version, som kan håndtere endnu flere services og rummer nye muligheder. Brugerne vil opleve applikationen har fået et gevaldigt løft i både funktionalitet og design.

Det er i den nye version muligt at skifte nemt og enkelt mellem flere biler, samt mellem en privat- og firmakonto.

 - ”Det handler om at følge med tiden, især når efterspørgslen er så massiv. Vi har tilrettet App’en fuldstændig til vores kunder behov, og filosofien bag udviklingen af den nye EasyPark-App er, at den gode brugeroplevelse kan skabe værdi for både de mange EasyPark-kunder,” siger Morten Hother Sørensen, adm. direktør i EasyPark Danmark.

Andre nyheder i den nye version er; muligheden for at finde områdekoder via GPS, se transaktionshistorie,

Applikationen er gratis at downloade i både Apples App Store og Google Play Store. EasyPark er netop udkommet i hele Europa.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas 22-01-2013 22:08:59

Dumt spørgsmål måske - men hvordan ved p-vagten, at man har betalt via telefonen?

0 0
henrik nielsen 23-01-2013 07:43:25

Du har et klistermærke i forruden som du modtager når du tilmelde dig, men tror også han kan slå din nummerplade op, da det er den du bruger i applikationen

0 0

Om brug af cookies