Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   EasyPark klar med ny app

EasyPark klar med ny app

Betal for din parkering med ny applikation til Android og iOS.

Traditionelt fungerer EasyPark ved, at billisten placerer en stregkode i forruden, og derefter ringer op til en tast-selv-tjeneste for at starte, forlænge og standse en parkering. Derved slipper billisten for købe en traditionel parkeringsbillet i en automat, og det er nemt både at forlænge parkeringstiden, og betale parkeringsudgiften via kreditkort eller over faktura i slutningen af måneden.

EasyPark tilbyder også en SMS tjeneste, som tillæg til tast-selv-tjenesten, og nu også en applikation, der skal gøre EasyPark endnu lettere og hurtigere.

Med den nye applikation fra EasyPark kan man nemt parkere sin bil – det kræver blot et enkelt tryk på en knap, og efterfølgende vælger man parkeringsvarighed i timer og minutter. Applikationen tæller ned på parkeringens varighed, og brugeren kan til enhver tid vælge enten at forlænge eller stoppe parkeringen. Parkeringsprisen vil fremgå enten på brugerens kreditkortspecifikation eller på den månedlige faktura.

EasyPark arbejder allerede på en opdatering til applikationen, som vil byde på lokationsbaserede tjenester såsom mulighed for at finde områdekoder, finde ledige parkeringsplader og “find-min-bil” service.

Applikationen er gratis og kan hentes på Apples App Store og Google Android Marked.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas 17-08-2011 12:03:35

Det er en skam det er så dyrt at bruge denne service, som i mine øjne burde være totalt gratis. Staten burde jo have lavet denne service selv for 100 år siden, da de har en forpligtelse i at gøre det så nemt for sine kunder så muligt, da de nu påtvinger os parkeringsafgifter, til trods for overprisen ved at have bil i forvejen.

Jeg synes i hvert fald 40 % af den endelige parkeringspris er voldsomt flabet, når det nu også koster penge at kunne bruge servicen...

0 0
Per 17-08-2011 13:38:16

Men nu er det jo oftest, at de parkeringspladser hvor du skal betale oftest er private..

Typisk parkeringspladser ejet af kommunen er oftest gratis, dog med tidsbegrænsning.

0 0
Thomas 17-08-2011 18:40:47

Stort set hele indre København er jo stadig det offentlige. Det strækker sig jo også helt ud til yderste kant af fx Østerbro.
Om det er privatejet eller ej. Det er da stadig sygt flabet at de skal have 40 % (ekskl. opstartsgebyr) for at kunne det præcis samme som man kan på en anden måde.

0 0
Brian Andersen 17-08-2011 11:28:31

Ja se det er smart.!!!

For jeg har prøvet den tidligere version...
Man starter med at gå hen til billetautomaten.. der kan man ikke bruge dankort, man ser så den lille note fra easypark "brug sms" det gør man så, men man skal så lige over i bilen og hente et papir og kuglepen, vis man har det med. så skal man tilbage til automaten for man kan jo ikke huske vejledningen. og så igen tilbage til bilen for at sætte seddel. Det var meget vanskeligt.

Ser frem til at prøve den nye metode. :)

0 0

Om brug af cookies