Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Efterlys din mobiltelefon på internettet

Efterlys din mobiltelefon på internettet

Et nyt værktøj gør det muligt, at melde en mobiltelefon stjålen på internettet.

Har du fået stjålet din mobil, glemt eller tabt den, kan den inden længe efterlyses på internettet.

Det eneste du skal gøre er, at indtaste data og det unikke IMEI-nummer på den mistede mobil i et nyt søgeværktøj. Er du en ærlig sjæl og har fundet en forladt mobil, kan du også bruge servicen til at finde ejeren.

Bag tiltaget står Telekæden.

- "Vi vil gerne stille et værktøj tilrådighed for mobilbrugerne i Danmark, hvor de kan registrere deres mobiltelefon. Bliver den væk, er det let for en eventuel finder, at slå ejeren op. Vi forestiller os også, at hvis folk mister mister mobilen, kan oprette den i databasen - således bliver informationen let og hurtigt tilgængelig for en eventuel køber, der kan tjekke om telefonen er efterlyst", siger Telekædens kundeansvarlige Klaus Engelbrecht til Mobilsiden.dk. Han fortæller, at det ofte kan være omstændigt, at ringe til politiet for at få information om, hvorvidt en mobiltelefon er stjålen eller spærret.

Det er brugerne selv, der skaber databasen ved at oprette mobiler eller blot efterlyse dem. Alle mobilbrugere i Danmark kan benytte servicen, som ikke kun er forbeholdt Telekædens egne kunder.

Servicen ventes klar i slutningen af marts.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies