Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Egmont og Warner skal udvikle apps - Tom & Jerry er klar

Egmont og Warner skal udvikle apps - Tom & Jerry er klar

Der har i mange år været et samarbejde mellem Egmont og Warner omkring printudgivelser – men nu skal de også udvikle applikationer.

Igennem flere år har Egmont Kids Media udgivet blade med Tom & Jerry, Scooby Doo og Looney Tunes for Warner – dette samarbejde udbygges nu. Det betyder blandt andet, at Egmont skal udvikle applikationer med de populære figurer.

Det første resultat, der er kommet ud af samarbejdet er en applikation med Tom & Jerry – der netop er blevet lanceret i Danmark.

Egmont Kids Media har i udviklingen af digitale produkter sat fokus på edutainment, som betyder leg og læring er kombineret.

 - ”Målet er at skab applikationer til børn, som er både lærerige og pædagogiske samtidig med at de befinder sig i et trygt univers, hvor der f.eks. ikke er mulighed for tilkøb lagt ind i applikationen. Vi har store forventninger til at både Tom & Jerry og de øvrige Warner-karakterer bliver lige så populære digitalt, som de er på print,” siger Peter Schrøder, der er digital direktør i Egmont Kids Media, i en pressemeddelelse.

Du kan downloade Tom & Jerry til iPad i Apples App Store for 13 kroner.

Tom & Jerry
Tom & Jerry

Egmont holder igen med andre platforme

Til at starte med er Tom & Jerry applikationen kun udkommet til iPad, og dermed er konkurrenterne Android og Windows Phone forbigået af Egmont Kids Media i første omgang.

 - ”I forhold til platforme generelt, så har vi fokus på at være der, hvor det giver forretningsmæssig mening at være – det betyder ikke mindst Android. I forhold til Tom & Jerry specifikt, så er det planen, at applikationen også kommer til Android senere på året, hvis det viser sig, at den klarer sig godt,” fortæller Maz Spork, Head of Project Office & Innovation i Egmont Kids Media, til Mobilsiden.dk.

Egmont Kids Media er ikke de første, der afprøver deres applikation på iOS først - før de ved om der er marked for, at udvikle en Android-applikation. Lignende situation har folkene bag Hugo været i, som af den grund valgte, at Hugo Troll Race ikke skulle komme til Android i første omgang.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

13-02-2013 14:46:22

Hvordan kan man udfra en iOS app, finde ud af om der er forretning i at lave en android app? De er vel ligesom TV2, der syntes det er for svært at lave android apps.....

0 0
Anker 14-02-2013 11:14:49

De fleste android brugere er for nærige til at betale 5-10kr for et app. Så udviklerne kan kun tjene penge på in-app reklamer, og hvem gider et app med android(google) "malware" ??

0 0
14-02-2013 12:44:57

Hmm det er sq ved at Være lang tid siden at det forholdte sig sådan. Hvor mange penge brugte du på apps sidste år ? Men hvad har det egentligt med min kommentar at gøre? Og det er vist ikke kun i google play der er reklamer i gratis apps. Og så lige en anden ting, det hedder 'en' app ;-) og har endnu ikke set reklamer der ikke var in-app ;-)

0 0

Om brug af cookies