Egmont og Warner skal udvikle apps – Tom & Jerry er klar

Der har i mange år været et samarbejde mellem Egmont og Warner omkring printudgivelser – men nu skal de også udvikle applikationer.

Egmont og Warner skal udvikle apps – Tom & Jerry er klar

Igennem flere år har Egmont Kids Media udgivet blade med Tom & Jerry, Scooby Doo og Looney Tunes for Warner – dette samarbejde udbygges nu. Det betyder blandt andet, at Egmont skal udvikle applikationer med de populære figurer.

Det første resultat, der er kommet ud af samarbejdet er en applikation med Tom & Jerry – der netop er blevet lanceret i Danmark.

Egmont Kids Media har i udviklingen af digitale produkter sat fokus på edutainment, som betyder leg og læring er kombineret.

 – ”Målet er at skab applikationer til børn, som er både lærerige og pædagogiske samtidig med at de befinder sig i et trygt univers, hvor der f.eks. ikke er mulighed for tilkøb lagt ind i applikationen. Vi har store forventninger til at både Tom & Jerry og de øvrige Warner-karakterer bliver lige så populære digitalt, som de er på print,” siger Peter Schrøder, der er digital direktør i Egmont Kids Media, i en pressemeddelelse.

Du kan downloade Tom & Jerry til iPad i Apples App Store for 13 kroner.

Tom & Jerry

Egmont holder igen med andre platforme

Til at starte med er Tom & Jerry applikationen kun udkommet til iPad, og dermed er konkurrenterne Android og Windows Phone forbigået af Egmont Kids Media i første omgang.

 – ”I forhold til platforme generelt, så har vi fokus på at være der, hvor det giver forretningsmæssig mening at være – det betyder ikke mindst Android. I forhold til Tom & Jerry specifikt, så er det planen, at applikationen også kommer til Android senere på året, hvis det viser sig, at den klarer sig godt,” fortæller Maz Spork, Head of Project Office & Innovation i Egmont Kids Media, til Mobilsiden.dk.

Egmont Kids Media er ikke de første, der afprøver deres applikation på iOS først – før de ved om der er marked for, at udvikle en Android-applikation. Lignende situation har folkene bag Hugo været i, som af den grund valgte, at Hugo Troll Race ikke skulle komme til Android i første omgang.