Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   EISA Award: Her er de bedste smartphones i 2018

EISA Award: Her er de bedste smartphones i 2018

Årets vindere af den prestigefyldte EISA Award er fundet. Se hvilke 10 smartphones og gadgets inden for mobilverdenen, der er løbet med sejren i år.

Foto: EISA

Siden 1982 er Europas største magasiner inden for forbrugerelektronik gået sammen én gang årligt for at finde det seneste års bedste produkter inden for blandt andet Hi-Fi, biludstyr, mobiler og fotografering. Her er det naturligvis mobilkategorien, der er interessant.

I år er der i alt 53 magasiner fra 25 forskellige lande i Europa, der i fællesskab har kåret de bedste elektronikprodukter i 2018. Fra Danmark er det magasinet Datatid TechLife, der er repræsenteret i European Imaging and Sound Association, som sammenslutningen hedder.

Læs også: EISA Awards 2017: Her er årets bedste smartphones

Ved udvælgelsen af de bedste produkter har der fundet en omfattende bedømmelse sted over to omgange. Først og fremmest skal produkterne bestå de enkelte test i de magasiner for at kunne blive nomineret. Herefter arrangeres en generalforsamling i juni, hvor der på demokratisk vis stemmes om de produkter, der fortjener hæderen som det bedste inden for deres kategori.

Det er endt ud i samlet set 79 produkter, der er blevet kåret som de bedste inden for deres respektive områder, og det er altså de 10 af dem, der er særligt interessante: nemlig dem inden for mobilverdenen. Så hvem kan kalde sig bedst i år? Vinderne lyder som følger:

  • Bedste smartphone: Huawei P20 Pro
  • Bedste forbrugersmartphone: Nokia 7 Plus
  • Bedste smartphonekøb: NOA Element N10
  • Bedste livsstilssmartphone: Honor 10
  • Bedste mobile lydafspiller: Pioneer XDP-02U
  • Bedste in ear-øretelefoner: JBL Endurance DIVE
  • Bedste bærbare højttaler: JBL Xtreme 2
  • Bedste hovedtelefoner med støjreduktion: AKG N700NC
  • Bedste højttaler med kunstig intelligens: LG XBoom AI ThinQ WK7
  • Bedste bærbare DAC/forstærker: iFi Audio xDSD
I mobilkategorien må Huawei siges at være en af de store vindere - ligesom sidste år. Det er nemlig flagskibet P20 Pro, der løber med sejren blandt de europæiske techmagasiner som den bedste smartphone i 2018, mens den billigere Honor 10 også hiver en sejr hjem som den bedste livsstilssmartphone.

Om Huawei P20 Pro skriver EISA:

”Med blændende glasfinish, imponerende 1080 x 2240 pixel, 6,1” AMOLED-skærm, 18:9-format, pålideligt 4000 mAh batteri udstyret med Super Charge-funktionalitet og - sidst men ikke mindst - fantastisk tredobbelt kamerasystem på bagsiden, samproduceret med Leica, er Huawei P20 Pro den mest avancerede, innovative og teknisk suveræne smartphone nogensinde.”

Huawei er, ikke overraskende, meget begejstrede for at vinde denne pris med flagskibet P20 Pro.

"Vi er ekstremt stolte over, at vores P20 Pro bliver anerkendt med en pris af EISA. Især når der er tale om den mest prestigefyldt pris inden for smartphonekategorien. Og vi er især glade for, at kameraet får en særlig ankerendelse, da det er et område, som vi har satset meget hårdt på i de senere år, hvilket samarbejdet med Leica naturligvis også er et udtryk for. Vi er glade for, at det hårde arbejde har båret frugt i form af markedets bedste smartphone, og vi vil fortsætte arbejdet for at bevare og udbygge vores plads på markedet," siger Marie Dam Feldborg, Senior Marketing Manager, Huawei Danmark.

Også JBL sikrer to sejre i mobilkategorien med JBL Endurance DIVE som det bedste in ear-headset og JBL Xtreme 2 som den bedste bærbare højttaler.

Du kan se alle vindere af EISA Award 2018 her.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies