Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   EISA Awards kårer årets bedste gadgets: Her er vinderne

EISA Awards kårer årets bedste gadgets: Her er vinderne

Årets vindere af den prominente EISA Awards er fundet. Se her, hvilke producenter og produkter, der i år løber med sejren i kategorien af mobilprodukter.

EISA tildeler hvert år priser til de bedste produkter inden for flere forskellige kategorier.
EISA tildeler hvert år priser til de bedste produkter inden for flere forskellige kategorier.

Hvert år bliver de bedste gadgets og it-produkter tildelt titlen som de bedste af sin slags af foreningen EISA, European Imaging and Sound Association.

Læs også: Global Mobile Award 2015: Vinderne blev...

Den fornemme EISA Award gives i 6 forskellige kategorier af forbrugerelektronik, og her er kategorien af mobile enheder særlig interessant.

Her har EISA-foreningen bestående af eksperter repræsenteret fra 50 forskellige magasiner på tværs af 22 lande fundet de produkter, som kombinerer den mest avancerede teknologi, attraktive funktioner, det bedste design og som giver mest for pengene.

Traditionen tro præsenteres de mange vindere af titlen som det bedste produkt til årets IFA-messe, som finder sted i Berlin fra den 4. til 9. september i år. Alligevel kan du dog på EISAs egen hjemmeside allerede nu se, hvilke producenter og produkter, der får EISAS anbefalinger.

Læs også: App Awards: Danske Bank gjorde rent bord

Bedste hovedtelefon: AKG N60NC
Begrundelse: Overlegen lydkvalitet, bedste støjreduktion, 30 timers batteritid, uforlignelig lydoplevelse og elegant design.

Bedste forbrugersmartphone: Huawei P8
Begrundelse: Forbedret kamera, håndværksmæssig udførelse i høj kvalitet, forfinet udtryk, behageligt skærmpanel under alle lysforhold og bedst til prisen.

Bedste bærbare højttaler: JBL Xtreme
Begrundelse: Bygget til ekstreme forhold, kraftig lyd i høj kvalitet overalt, 12 timers afspilning og mikrofoner til samtaler med støjreduktion.

Bedste tablet: Lenovo YOGA Tablet 2 Pro
Begrundelse: Perfekt kombination af ydelse og design og vilde specifikationer.

Bedste kamerasmartphone: LG G4
Begrundelse: 16 megapixel kamera, optisk billedstabilisering, f/1.8 linse til dårlige lysforhold, lynhurtig laserautofokus og smukt kurvet design.

Bedste wearable enhed: LG Watch Urbane
Begrundelse: Elegant, men kraftigt, smartwatch med luksuriøst udtryk og velegnet til enhver lejlighed.

Bedste avancerede smartphone: Samsung Galaxy S6 edge
Begrundelse: Mest elegante mobile enhed til dato, luksuriøs smartphone, ultrahurtig processor og Samsungs bedste smartphone.

Bedste multimediesmartphone: Sony Xperia Z3+
Begrundelse: Unik kombination af stilfuldt design, anvendelighed og robusthed, vand- og støvtæt, fremragende kamera, afspilning af lyd i høj kvalitet og to dages batteritid.

Du kan læse nærmere om de priserne, som EISA har tildelt de forskellige produkter på foreningens hjemmeside her. Er du enig med årets vindere, eller mener du, at andre produkter bør løbe med sejren i nogle af kategorierne?

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies