EISA-priser til Galaxy S II, Arc og Chacha – men?

Samsung Galaxy S II, Sony Ericsson Xperia Arc og HTC ChaCha har fået EISA-priser. Vi er næsten enige:

EISA-priser til Galaxy S II, Arc og Chacha – men?

Hvert år bedømmer en sammenslutning af 50 faglige tidsskrifter, under den fælles EISA-hat, hvilke produkter som er årets bedste.

Inden for smartphone-området er vi på Mobilsiden.dk stort set enige – dog med én enkelt undtagelse.

Samsung Galaxy S II vinder prisen “Best product 2011-2012” i kategorien “Mobile phone”. Her er vi HELT enige med EISA komitéen. Galaxy S II er klart den mest nyskabende og bedste smartphone vi har set i år. Særligt Super AMOLED Plus skærmen er HELT fantastisk.

Den bedste kameramodel er Sony Ericsson Xperia Arc. Her fremhæves Sonys Exmor R sensor der med kameraet på 8,1 megapixels, giver bedre fotos når belysningen er dårlig. Vi er tildels enige. Galaxy S II er også fantastisk til fotos, men når nu der skal vælges, så er Xperia Arc et okay valg.

Sony Ericsson Xperia Arc. Foto: Mobilsiden.dk
Årets kamera-telefon, ifølge EISA, Sony Ericsson Xperia Arc. (Foto: Mobilsiden.dk)

Bedste Facebook-mobil?

EISA har en kategori som hedder “Social Media Phone” og her vinder HTC ChaCha. “Den ultimative mobiltelefon når det handler om sociale tjenester”, skriver de.

Nej! Nu stopper galskaben altså. EISA-folkene har øjensynligt ikke prøvet at bruge ChaCha til Facebook eller Twitter. Efter vores mening fejler ChaCha totalt på sit primære salgsargument.

Læs vores anmeldelse af HTC ChaCha og se vores web-TV indslag, for at få mere viden om, hvorfor ChaCha ikke er ultimativ til sociale medier efter vores mening.

Skal man være på f.eks. Facebook er en iPhone med den officielle Facebook-applikation en MEGET bedre løsning.

HTC ChaCha
HTC ChaCha, Facebook mobilen, fejler til Facebook. (Foto: Mobilsiden.dk). Foto: Mobilsiden.dk

Slutteligt har Sony Ericsson i øvrigt vundet prisen “European Green Smartphone 2011-2012” for den kommende Xperia Mini.

Mere om sagen

Siden redaktionen kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 12/8/2011 postede redaktionen en ny vinkel med en artikel med fokus på Så stor skal din datapakke være – Nyheden kan læses her. Seneste nyt om tematikken finder du her.