Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Eksklusiv Dolce & Gabbana mobil på vej til Danmark

Eksklusiv Dolce & Gabbana mobil på vej til Danmark

Så er der gode nyheder til alle designglade kvinder. Motorola er klar med en eksklusiv Motorola V3i i guld og sølv. Det sker i samarbejde med de italienske designere Dolce & Gabbana.

Tidligere på året kunne Mobilsiden.dk meddele, at Motorola og Dolce & Gabbana var gået sammen om at designe 1.000 eksemplarer af en eksklusiv RAZR V3 i guld. Dengang kom modellen ikke til Danmark, og mange håbefulde kvinder rundt omkring i verden måtte gå forgæves.

Men nu kan designbevidste kvinder - også i Danmark - vende mundvigene opad igen. For nu er den eksklusive og efterspurgte model på vej til Danmark.

"Da vi lancerede den første mobiltelefon i samarbejde med Dolce & Gabbana, var interessen herhjemme overvældende stor, og det er alletiders, at vi nu også kan give vores danske kunder en sjælden mulighed for at blive den heldige indehaver af et vaskeægte Dolce & Gabbana-design". Det siger Motorolas danske landechef Peter Panduro Lundbergh.

Den super sofistikerede RAZR i guld og sølv leveres med indgraveret Dolce og Gabbana-logo. Telefonen, der er baseret på den klassiske RAZR, har desuden fået ekstra pift af glamour med unikke Dolce & Gabbana-features så som strop og vedhæng med designernes initialer, designede skærm-baggrunde og screensavers, MP3-ringetoner og forskellige animationer.

Også teknikken er i top. Modellen byder på 1,3 megapixelkamera, video-funktionaliteter og muligheder for at øge hukommelsen betydeligt.

Det er også muligt at anskaffe sig ekstra tilbehør til den nye designperle. Blandt andet kan man købe det nye Bluetooth headset Motorola H700, som er et stereo headset til afspilning af MP3 musikfiler samt en luksus opbevaringsæske i guld og læder.

Hvis man vil være den heldige ejer af en eksklusiv V3i designet af Dolce & Gabbana, skal man i første omgang henvende sig til Telia, som er den eneste operatør, som har den nye udgave i handlen. Senere forventes det dog også, at de resterende teleselskaber i Danmark tager modellen ind i deres
produktsortiment.

V3i i guld og sølv kan købes fra slutningen af juni måned.

Detaljer om V3i D&G

- 1,23 megapixel kamer med 8 x digital zoom
- Videoklip optager
- 12 MB intern hukommelse
- Bluetooth
- GPRS
- Skærm: 18-bit (262.000 farver)


- billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies