Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Eksklusiv: Micky Kuso fra BMW og Disney

Eksklusiv: Micky Kuso fra BMW og Disney

Micky Kuso er navnet på den mobiltelefon, som de to giganter Disney og BMW er gået sammen om at lave. I denne ombæring vil den dog kun blive lanceret på det asiatiske marked.

Så blev der for første gang indgået et samarbejde mellem BMW og Disney. For sidstnævnte er det dog ikke første gang, de er med til at lancere en mobiltelefon. Første gang var Disney med til at lave en specialudgave af Pantechs DM-P100.

Nu er der dog kommet helt andre boller på suppen, hvad angår design og indhold i mobilen. Micky Kuso er designet af BMW-designere. Dette ses, idet mobiltelefonen er lavet i materialerne karbonfiber og metal. Ved købet af Micky Kuso får brugeren en mobiltaske og en specialæske eventuelt til opbevaring af mobilen.

Hvad angår menusystemet, må æren tilfalde Disney. Menuerne består efter sigende af Mickey Mouse inspirerede ikoner. Mobiltelefonen har musikafspiller, Bluetooth og microSD hukommelseskort. Derudover har den et kamera på 3 megapixel, så der skulle være mulighed for at tage gode billeder.

Der vil kun komme 130 eksemplarer af mobiltelefonen på markedet – og desværre for os danskere kun i Asien. Hvad angår prisen, er den på nuværende tidspunkt stadig uvis.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies