Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Eksklusiv: Prada II på vej

Eksklusiv: Prada II på vej

Prada II eksisterer! Vi har set den...

LG Prada 2. <em>Fotokilde: Boy Genius Report</em>
LG Prada 2. Fotokilde: Boy Genius Report

Massive rygter har i lang tid peget i retning af, at LG og Prada arbejder på en PRADA II. Mobilsiden.dk kan i dag bekræfte, at mobiltelefonen eksisterer!

Gennem fortrolige samarbejdspartnere og kilder i branchen har Mobilsiden.dk kort haft mulighed for, at se den kommende Prada II. Fotografering var ikke tilladt - og derfor kan vi desværre ikke bringe vores egne billeder. Vi kan dog bekræfte, at telefonen virker ret cool - specielt hvis man er i målgruppen.

Telefonen har 3 tommer trykfølsom skærm i ridsefrit glas samt komplet slide-ud tastatur. Dermed appellerer mobilen tydeligt til designelskere, der har behov for mail på farten. Kommunikationen sker via Bluetooth, trådløst netværk og Turbo 3G med hastighed op til 7.2 mbit/sec.

Prada II har både musikafspiller og FM-radio. Den indbyggede hukommelse er 70 MB, og en udvidelse på 8 GB er understøttet via microSD-kort. 5 megapixels-kameraet har autofokus og kan optage video i VGA-kvalitet.

Indholdet på skærmen roterer automatisk (accelerometer) i forhold til hvordan mobilen holdes.

Prada II er et luksus designprodukt, hvilket også afspejles af den forventede pris på cirka 5-6.000 kroner. Den foreløbige launch-dato i Danmark er november 2008, lige tids nok til julehandlen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies