Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Eksklusive udgaver af Samsung Gear S2 og Huawei Watch lanceret

Eksklusive udgaver af Samsung Gear S2 og Huawei Watch lanceret

Både Samsung og Huawei giver sine eksisterende smartwatches, Gear S2 og Huawei Watch, en ordentlig overhaling i nye eksklusive og kostbare varianter.

Til venstre ses Samsung Gear S2 i 18 karat rosaguld og til højre er Huawei Watch Jewel.
Til venstre ses Samsung Gear S2 i 18 karat rosaguld og til højre er Huawei Watch Jewel.
Foto: Huawei.com

Efter gårsdagens lancering af topmodellen Mate 8 kunne Huawei løfte sløret for to nye og unikke udgaver af det allerede populære smartwatch, Huawei Watch. De to nye medlemmer i familien hedder Huawei Watch Elegant og Huawei Watch Jewel.

Huawei har hentet inspiration fra de schweiziske urfabrikanter og går med de to nye varianter efter et mere feminint udtryk. Det opnås selvfølgelig med intet ringere end 68 Swarovski Zirconia-sten på 1,5 mm hver hele vejen rundt om urskiven.

Læs også: Huawei Mate 8 - Bomstærk hypermobil kommer til Danmark

Elegant-udgaven er knap så prangende, hvor stenene er skiftet ud med en riflet finish. Begge ure prydes med urremme af italiensk læder i enten perlemorhvid eller safirblå. Samtidig er der pakket 40 urskiver og 10 specielt lavet til kvinder ind i softwaren, så du kan få netop det udtryk frem, du ønsker.

Man kunne fristes til at tro, at priserne på de to nye Huawei Watch-udgaver er helt ude af proportioner, men det er ikke tilfældet. Huawei Watch Elegant vil nemlig koste $500 og Jewel-udgaven $600. Til sammenligning har den almindelige Huawei Watch-udgave en udenlandsk pris på $349 direkte omsat til 2.400 kroner.

Foto: Samsung.com

Samsung lancerer to kostbare udgaver af Gear S2

Da Samsung senere på aftenen gik på scenen, løftede it-giganten også sløret for to specielle udgaver af det allerede eksisterende Gear S2-smartwatch med Tizen som styresystem.

Den ene variant er af 18 karat rosaguld, mens den anden er af platin – altså noget mere kostbare materialer end i de to nye Huawei Watch-udgaver. Det vil formentligt også afspejles i priserne, som endnu ikke er offentliggjort.

Læs også: Samsung TabPro S lanceret - ultraslank powertablet

Med rosaguld-udgaven følger en hvid læderrem fra amerikanske Ivory, mens platinudgaven har en sort rem. Også her forøges udvalget af ekstra remme, der kan tilkøbes, samt udvalget af nye urskiver. Salget af de to varianter skydes i gang i februar måned.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies