Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ekspert: Næste generation af apps på vej

Ekspert: Næste generation af apps på vej

Der vil snart komme en ny bølge af applikationer til smartphones og tablets, mener analytiker fra Forrester.

Apple lancerede i 2007 den første iPhone, og senere den tilhørende App Store, blev en større revolution for mobiltelefoner/smartphones skudt i gang.

Forrester-analytiker Thomas Husson har netop skrevet i et blogindlæg, at han mener vi bevæger os ind i en ny tid. Hvor Forrester mener, at markedet er klar til anden bølge af forbruger-applikationer, som er mere personaliseret og kontekst-baseret. Det skriver Computerworld.dk.

Husson mener også, de applikationer vi kender i dag kan forbedres – så der kommer muligheder for personlige indstillinger og lokalt baseret indhold i applikationen.

Han skriver også, at en tredjedel af alle europæiske smartphone-ejere over 18 år bruger applikationer på daglig basis. De applikationer, som hitter mest er til sociale netværk, nyheder og netbanker.

Applikationer version 2.0

Forrester forventer, at anden generation af applikationer vil byde på mere intelligente og forbundne applikationer, samt der vil ske et skift fra native til hybride og webbaserede apps.

Og ”Big data” vil muliggøre mere kontekst-baserede oplevelser med mobile applikationer, og multiplatform-apps vil blive de store vindere.

Forresters vurdering er formentlig ikke helt hen i vejret, specielt ikke når man ser på de HTML5-baserede mobil-løsninger der for alvor er blevet populære, samt der også er værktøjer som kan gøre det nemmere, at få applikationer til at virke på tværs af de forskellige platforme.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim 23-05-2012 12:25:46

Hey, har i nogle gode eksempler på HTML5-baserede mobil-løsninger der for alvor er blevet populære? :)

0 0
David 23-05-2012 18:52:20

Det kunne jeg også godt tænke mig at vide, jeg kender ikke nogen.

0 0
Om brug af cookies