Eksperter uenige om 3’s bredbånds-succes

To teleeksperter er uenige om, hvorvidt 3 har succes i Europa på bredbånd.

Eksperter uenige om 3’s bredbånds-succes

Teleselskabet 3 offentliggjorde for nyligt, at de har rundet én million mobile bredbåndskunder i Europa, fordelt på England, Irland, Italien, Sverige, Østrig og Danmark. To danske teleeksperter er dog uenige om, hvorvidt der er tale om et godt resultat.

– “Det er flot, at 3 har fået én million bredbåndskunder. Dén million er spredt udover 177 millioner mennesker i seks lande. Potentialet for mange flere kunder i Europa er til stede, og selskabet skal regne med en fordobling inden årets udgang”, fortæller John Strand, fra Strand Consult, til Mobilsiden.dk.

Netplans direktør Torben Rune er langt fra imponeret over 3’s bedrifter.
 – “Jeg har svært ved at tro, 3’s markedsføringsapparat på godt fem måneder, kan skaffe lige så mange kunder, som de indtil nu har været fire år om”, siger Torben Rune. Han påpeger, at en så kraftig tilgang af kunder, også vil kræve en massiv netværks- og kapacitetsudbygning, noget der ikke kan nåes på den korte tid.

3 i Danmark håber på, at EU snart griber ind overfor de europæiske teleselskaber, så det mobile bredbånd også prismæssigt bliver interessant, at tage med på ferie.