Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Eksperterne afgiver dom over Nokias Windows-telefoner

Eksperterne afgiver dom over Nokias Windows-telefoner

Der er ingen tvivl om, at de nye Windows Phones fra Nokia vil få en stor betydning for selskabets fremtid. Eksperternes dom er klar.

Nokia har netop præsenteret de første to telefoner, som er frugten af det samarbejde Nokia og Microsoft har indgået.

Med lanceringen af disse Windows Phones, så er kampen for Nokia begyndt mod at genvinde noget af det tabte terræn på smartphone-markedet. Her har Nokia gennem lang tid mistet store markedsandele.

De første eksperter er klar til at afgive deres dom over Nokia’s fremtid.

- “Nokia har med Lumia 800 taget et relativt stort skridt for at få indhentet det efterslæb, som selskabet havde til konkurrenterne i den højere ende af smartphone-markedet,” fortæller aktieanalytiker Robert Jakobsen fra Jyske Bank.

Aktieanalytiker Morten Imsgard fra Sydbank følger op og siger; - “Det er stadig for tidligt at afgøre, om det er det endelige comeback, men Nokia viser, at selskabet er rigtig gode til at lave noget hardwaredesign, der ser godt ud, og som kan produceres til rimelige penge i store mængder”.

Morten Imsgard mener også, at det er vigtigt Nokia kom med to telefoner i forskellig prisklasse. Det beviser nemlig, at Windows Phone kan presses ned på noget hardware, som ikke behøver være high-end.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

DX 27-10-2011 16:00:12

Aktieanalytikere / bankmænd der udtaler sig som tlf. eksperter - ja ja - de har jo ikke forstand på at drive bank,man kan så spørge sig selv om disse kloge herre nu udtaler sig om noget de har forstand på.

0 0
27-10-2011 15:52:26

Jeg skal sige at jeg ikke var stor fan af N8's design, men at gøre det til en nyhed at Nokia er gode til hardwaredesign er jo hverken en nyhed eller det er der hidtil har været deres problem.

Problemet har været i forhold til software, hvilket både er essensen og nyheden med fra Nokia... men det er åbenbart ikke gået op for Sydbank!

0 0
Brian Andersen 27-10-2011 15:40:53

Ved ikke om det er en revolution. de kommer med 2 mobiler som allerede har det hardvære man har set tidligere, så kan ikke se hvorfor man skal vælge nokia. Det eneste der er anderledes end andre mobiler er designet.

Havde lidt håber på en mobil som var kræftigere end alle adre og måske et 12mb camara.. men nu er de bare kommet med det som de andre.. :(

0 0

Om brug af cookies