Eksplosivt batteri i OnePlus One

Batterier er i bund og grund depoter af energi, og det er en god ting, bare ikke når al energien vil ud på en gang

Eksplosivt batteri i OnePlus One

Det sker en gang imellem, at batterier ikke vil helt som brugerne vil, og det kommer oftest til udtryk i form af for kort batteritid. Enkelte gange er batterierne uregerlige på den måde, at de eksploderer, og det er sket for en OnePlus One-bruger, mens den lå i lommen.

Brugeren MiYzu fra OnePlus’ forum har postet billeder af telefonen og hans lår efter episoden, som I kan se i galleriet nederst.

Læs også: Apple udskifter dårlige batterier

OnePlus har svaret på opslaget, hvor de skriver, at de er meget kede af, at MiYzu har haft denne oplevelse, da sikkerheden står dem meget nær. De vil samtidig sende en ny OnePlus til MiYzu, ligesom de vil betale for bukser, cover og eventuelle lægeudgifter. Sidst men ikke mindst vil OnePlus selv fysisk hente telefonen, så den ikke skal sendes nogen steder hen.

Det er ikke første gang, elektronikfirmaer har problemer med batterierne, men heldigvis er det ofte kun enkeltstående tilfælde, ligesom det tilsyneladende er i dette tilfælde.

OnePlus One Batteri eksplodere eksplosion

Det sidste nye om emnet

Siden vi publicerede denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 22/8/2014 tunede vi igen ind på emnet med historien; OnePlus One og Oppo Find 7 til salg i Danmark – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. De seneste nyheder om temaet kan du læse her.