Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   En holder til alle telefoner og tablets

En holder til alle telefoner og tablets

Et kickstarter projekt kaldet Everdock kan bruges som holder/oplader til stort set alle telefoner og tablets.

Jeg kan godt lide at have en holder til min telefon, men skifter man ofte telefon, bliver det hurtigt et problem. Et kickstarter projekt Everdock kalder sig “The only dock you’ll ever need” - Everdock er en holder/oplader der fungerer til stort set alle enheder, telefoner såvel som tablets.

Enheden er udført i aluminium og lade kablet føres manuelt igennem holderen så alle typer ladestik er understøttet. Everdock fås også i en Duo version til to ladestik som tillader at man placerer to enheder (eksempelvis en tablet og en telefon) i samme holder.

En micro-suge teknik sørger for at holderen ikke vælter når man sætter tablets i, og at den ikke flytter sig når man tager enheder op.

Kickstarter siden kan findes her, hvor du også kan se et par videoer lavet af folkene bag Everdock.

Everdock vil koste 69 dollars (480 kroner) når den lander i butikkerne, men med et par dage tilbage af kickstarter projektet kan man få en Everdock til 49 dollars (dog koster forsendelsen uden for USA 20 dollars).

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

patrick lønquist 14-10-2013 18:29:04

Selvom den er smart syntes jeg måske at over 500,- for et lille stykke aluminium med hul i og et stykke silikone er en anelse dyrt...

0 0

Om brug af cookies