Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   En lille farverig clip on-mp3-afspiller

En lille farverig clip on-mp3-afspiller

SANSA CLIP er navnet på den lille clips, som SanDisk netop har lanceret.

SanDisk Sansa Clip er en lillebitte mp3-afspiller. Den leveres sammen med en clips, så du kan have den med på en løbetur, eller når du er på farten.

Sansa Clip har funktioner såsom: FM radio med optager, mikrofon, et genopladeligt batteri (op til 15 timers batteritid) og en klar skærm, som skulle gøre navigeringen rundt i diverse sange mere enkel.

Sansa Clip forventes at ramme markedet i løbet af september måned, og den vejledende pris er på 275 kroner inklusiv moms for 1 GB og henholdsvis 410 kroner for en 2 GB inklusiv moms.

Sansa Clip fås i farverne elegant sort, æblerød, hot pink og isblå. Dog er det kun 2 GB-udgaven, hvor der er forskellige farver at vælge imellem. Ifølge detailproduktsmarketingchef for SanDisk har man forsøgt at give den et frækt udseende, hvorfor udvalget af farver også er tilsvarende bredt.

Mest af alt plæderes der fra SanDisk's side om, at Sansa Clip har en fabelagtig og nærmest overlegen lyd. Om dette er tilfældet, må vi vente lidt endnu med at finde ud af. Men det lyder i hvert fald lovende.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies