Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   En række LG telefoner med KitKat muligvis på vej til MWC 2014

En række LG telefoner med KitKat muligvis på vej til MWC 2014

Fem forskellige LG telefoner med Android KitKat er dukket op i benchmark tests.

Efter et veloverstået Consumer Electronic Show kan vi så småt begynde at se frem til Mobile World Congress der løber af stablen i slutningen af februar. LG er en af de producenter der forventes at lancere en række telefoner ved denne begivenhed.

Hele fem forskellige LG telefoner med Android KitKat er tilsyneladende dukket op på siden HTML5Test, LG-D830, LS740, D410, D320 og M323. Alle disse er naturligvis kodenavne og ikke de endelige produktnavne.

LS740 er desuden dukket op ved Bluetooth SIG certificeringen som ikke løfter sløret for meget andet end at der er tale om en 4G telefon.

Andre rygter fortæller at der er en LG G2 Mini på vej, så en af disse mystiske modeller kan være en mindre version af det nuværende LG flagskib. Det forventes at G2 Mini vil få en 4,3 tommer qHD skærm og en 1,2 GHz quad-core Snapdragon processor.

D830 kunne være en efterfølger til Optimus G Pro, her vides blot at den får 4G understøttelse og et 1080p display, størrelsen ukendt.

Under alle omstændigheder vil vi her på Mobilsiden være at finde ved MWC 2014 og levere alle de seneste nyheder fra Barcelona.

Kilde: TechShout

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies