Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   En "telefonsvarer" til din SMS

En "telefonsvarer" til din SMS

Auto SMS klarer SMS'erne, mens du laver alt muligt andet.

Jeg er stor fan af trådløs telefoni i bilen. Så stor fan, at jeg sender dræberblikke og onde tanker til alle bilister, jeg møder, der sidder med telefonen i hånden...og hvorfor er det ALTID folk i BMW, Mercedes, Audi, Porsche etc. der kører håndholdt? - hvis man har over en halv million til køretøj, har man også de sidste 2k til en Bluetooth-løsning: Ind i kampen, folks!

/end rant.

Men det var så selve telefoni-folket, for der er en kategori, der er værre: De kørende SMS-skrivere. Jeg kørte forbi en gut forleden på E45 i Jylland, der sad og skrev en SMS / mail på sin Crackberry MED stylus MENS HANS TELEFON SAD I HOLDEREN I FORRUDEN! Med 140 km/t. Fuld kontrol - kørte på rumlestriben stort set konstant.

Havde han nu haft en Android-mobil, kunne han med fordel have brugt Auto SMS; den sender automatisk SMS, når du aktiverer forskellige profiler - f.eks. når du er ude at køre - så kan du sætte den til at sende "Jeg kører pt. i bil uden håndri - ring i stedet, eller afvent svar-SMS så snart jeg holder stille."-SMS til alle der måtte ringe eller skrive til dig, mens du fører automobil.

Der er også en planlægnings-funktion, så du kan bede telefonen sende "Til lykke med fødselsdagen!" eller "Glædelig Jul & Godt Nytår" i løbet af den kommende uge - såfremt sådanne begivenheder måtte indtræffe. Du kan også sende SMS'er på faste tidspunkter hver uge - "Husk at snav din kæreste!" hver fredag aften kl. 20:16 f.eks.?

En snedig lille app med mange funktioner -hent den til din Android nu! :-)

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Patrick Petersen 25-08-2011 02:51:08

.. er det her en af de ringeste artikler jeg nogensinde har læst! Jeg vil give 100% ret i, at dette her er der en tråd på mobildebat som dækker bedre. Sproget er dårligt, generelt kan man ikke engang kalde det en artikel.

Applikationen er ikke engang nytænkende eller leveringsdygtig. Det nytter ikke at man installere 700 apps for små funktioner som denne.

Applikationen "Tasker" kan mere, og er mere customable og præcis med langt flere tilpasnings muligheder end den nærmest skammelige app - dog passer artiklen og applikationen godt sammen.

Hvis man prøvede at lave et review af applikationen er det et fedt tiltag, men et ærgerligt forsøg derpå.

Kunne man rate artiklerne som tråde på mobildebat.dk, ville jeg give en halv - fordi jeg har respekt for du tør ligge navn til.

0 0
Lau 24-08-2011 16:18:22

"Jeg kører pt. i bil uden håndri - ring i stedet, eller afvent svar-SMS så snart jeg holder stille."

Den lader vi lige stå et øjeblik

0 0
Andreas Hein 24-08-2011 17:24:34

Nice one ;)

0 0
Andreas Hein 24-08-2011 10:50:17

Øh? Burde den her slags personlige holdninger ikke høre hjemme i forummet i stedet for at syne som en journalistisk artikel?

0 0
Jan G. Laursen 24-08-2011 11:31:27

Det er muligt at man kan syntes at artiklen er skrevet lidt spøjst, men det er da svært ikke at være enig i at det er fuldstændig galimatias at skrive en sms imens man styrer en bil der kører 140 km/t.

0 0

Om brug af cookies