Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Endelig et rigtigt gadget-magasin på iPad og Android tablets

Endelig et rigtigt gadget-magasin på iPad og Android tablets

Savner du et gadget-magasin på din iPad eller din Android-tablet, der er et RIGTIGT magasin, og ikke bare en PDF-fil, så er Input Magazine svaret.

Screenshot fra Input Magazine.
Screenshot fra Input Magazine.

Langt de fleste magasiner som er digitalt tilgængelige, er døde PDF-filer af et traditionelt printmagasin, hvilket gør man hurtigt mister interessen for at læse dem.

Men Input Magazine er anderledes. Input er et dansk produceret startup-projekt, som vil levere gadgets- og livstilsindhold, i et moderne interaktivt format.

Indholdet i magasinet kan være interaktivt med videoer, links, eller små infobokse, som kan trækkes ind fra siden. Alt sammen tilpasset tablet-formatet, med mulighed for at hente og læse magasinet offline.

Det første nummer indeholder blandt andet en analyse af hvordan Apple kan klare sig uden Steve Jobs, omtale af forskellige Android-smartphones, samt en anmeldelse af den nye Macbook Book Pro med Retina skærm.

Input Magazine kan hentes til tablets med Android-systemet samt på iPad, men er hverken tilgængelig på web eller smartphones.

Der er et nyt nummer hver måned til en pris af nul kroner.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Naggie21 04-12-2012 06:56:55

Fedt magasin, dog lidt kort. Kan sige at Gamereactor.dk har udgivet på samme måde i rigtig lang tid. De har dog ikke opdateret til iPad 3/4, for opløsningen er frygtelig.

Er der nogle der kender til andre gratis magasiner til iPad i samme format. Dansk som engelsk.

0 0

Om brug af cookies