Endelig et rigtigt gadget-magasin på iPad og Android tablets

Savner du et gadget-magasin på din iPad eller din Android-tablet, der er et RIGTIGT magasin, så er Input Magazine svaret.

Endelig et rigtigt gadget-magasin på iPad og Android tablets

Langt de fleste magasiner som er digitalt tilgængelige, er døde PDF-filer af et traditionelt printmagasin, hvilket gør man hurtigt mister interessen for at læse dem.

Men Input Magazine er anderledes. Input er et dansk produceret startup-projekt, som vil levere gadgets- og livstilsindhold, i et moderne interaktivt format.

Indholdet i magasinet kan være interaktivt med videoer, links, eller små infobokse, som kan trækkes ind fra siden. Alt sammen tilpasset tablet-formatet, med mulighed for at hente og læse magasinet offline.

Det første nummer indeholder blandt andet en analyse af hvordan Apple kan klare sig uden Steve Jobs, omtale af forskellige Android-smartphones, samt en anmeldelse af den nye Macbook Book Pro med Retina skærm.

Input Magazine kan hentes til tablets med Android-systemet samt på iPad, men er hverken tilgængelig på web eller smartphones.

Der er et nyt nummer hver måned til en pris af nul kroner.

Videre om temaet

Næste historie om emnet er også interessant. mobilsiden har bragt sagen videre. 3/12/2012 pustede redaktionen nyt liv til historien med sagen; Jabra Solemate – stor lyd i kompakt indpakning (produkttest) – Det videre forløb i sagen finder du her. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om Smartphone..