Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Endnu billigere udlandsopkald på vej hos Vopium

Endnu billigere udlandsopkald på vej hos Vopium

Vopium har specialiseret sig i billige udlandsopkald via mobiltelefonen. Den næste version af tjenesten sætter prisen yderligere under pres.

<strong>LINK:<br /></strong> - <a href=Se mere på Voipum.com" />

På mobilen installeres programmet Vopium, hvorefter der frit kan vælges mellem normale mobilopkald, eller opkald via Vopium. Programmet og tjenesten bag, giver priser som typisk ligger omkring 50 procent under teleselskabernes officielle listepriser.

Ved opkald til f.eks. Tyskland koster det 15 øre pr. minut, at ringe til en fastnettelefon, og 1,72 kroner til en mobiltelefon. Oven i dette, skal så lægges opkaldstakster og minutter, der normalt takseres på abonnementet.

Endnu billigere priser

I den kommende version af Voipum bliver det muligt, at slippe for abonnementets opkalds- og minuttakster, da der kan ringes direkte via trådløst netværk. Det betyder, at opkald til Tyskland, kun vil koste 15 øre pr. minut.

For at opnå den billige mulighed, kræver det naturligvis mobilen har trådløst netværk, og man befinder sig et sted, hvor der er en sådan forbindelse.

Vopium har i øvrigt netop fået en kapitalindsprøjtning på næsten 32 millioner kroner fra Enex Group. Planen er at udbrede Vopium yderligere.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies