Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Endnu en mobil priskrig under opsejling

Endnu en mobil priskrig under opsejling

Mobilselskaberne har kæmpe forventninger til mobilt bredbånd, men halvdelen vil ikke sænke prisen. Ekspert forudser priskrig.

I går kunne Børsen fortælle, at TDC sætter alt ind efter førstepladsen på mobilt bredbåndsmarkedet. Men det er ikke kun TDC, som har høje forventninger til det nye marked.

Telia vil have over en fjerdedel af markedet, Telenor, med Sonofon og Cybercity, vil ligge på samme niveau, mens 3 ikke vil nøjes med 25 procent og TDC vil have 40 procent. Det ender op på over 120 procent, fortæller Børsen.

Forventningerne er altså for høje i forhold til, at alle kan være tilfredse.

John Strand, direktør for Strand Consult, fortæller til avisen, at det vil udløse en priskrig mellem de fire mobilselskaber.

Her stiller TDC, Telenor og 3 sig dog uenige. Ifølge dem vil konkurrencen om markedsandele foregå på flere forskellige kampmarker - blandt andet netværksdækning, kvalitet og sammenfletninger med ADSL-produkter.

Både Telenor med Cybercity i bagagen og TDC, som er markedsledende på ADSL-markedet, vil bruge deres eksisterende ADSL-produkter i kampen om mobilt bredbånd. 3 fokuserer i højere grad på dækning og kvalitet.

Telia har til gengæld allerede foretaget prisreduceringer, så banen er kridtet op. Nu er det bare et spørgsmål om, hvilke våben der kommer i spil.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Alex Nielsen 12-09-2008 10:03:00

3 har et problem fordi de sælger deres bredbånd på falske forventninger, fordi da jeg købte min første mobil hos 3 viste han mig et kort over danmark, for at vise at jeg var dækket ind. Så jeg købte den, men da jeg kom hjem skulle jeg gå 200m ned af vejen for at få forbindelse. Sådan noget kan man sku ikke byde mennsker, og de lovede at dette skulle nok blive rettet men det er det ikke i nu, og vi skriver 2008 og det her var i 2006. Men det er nok sådan de er kommet frem til de 96% af danmark....

0 0

Om brug af cookies