Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Endnu et kig på Googles byg-selv modulopbyggede telefon

Endnu et kig på Googles byg-selv modulopbyggede telefon

Få et kig bag facaden på Projekt Ara og mød nogle af de mennesker der står for udviklingen af telefonen.

Siden Google solgte Motorola men beholdte projekt Ara, er ideen om den modulopbyggede smartphone trådt væsentligt mere ind i rampelyset. Phonebloks holdet som står bag udviklingen af dette nye koncept, har frigivet en video hvor vi møder nogle af partnerne i projektet.

Projekt Ara: en tidlig prototype fremvist på video med mange nye detaljer

Videoen giver ikke særlig meget ny information om projektet, der snakkes om hvordan de enkelte moduler sidder fast med elektro permanente magneter som kan låses og oplåses med et enkelt skud strøm - i sidste ende styret af en app som skal bruges når et modul skal udskiftes.

Man får desuden også af vide, at Google ikke har tænkt sig at gemme modulerne bag et cover, men i stedet for omfavner man modulerne som en del af designet.

Vi får desuden et kig på de tre telefon størrelser Google frigiver til at starte med, den mindste er 2x5 blokke, dernæst 3x5 og den største 4x7 blokke stor, som det kan ses i videoen omkring 1:56.

Den første Ara udviklerkonference løber af stablen den 15 april, så der er ikke lang tid til vi forhåbentlig får mere information.

Kilde: Engadget

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies