Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Endomondo bliver integreret i nyt sports ur

Endomondo bliver integreret i nyt sports ur

Den populære applikation Endomondo bliver integreret i nyt sports ur, der skal konkurrere med blandt andet Pebble.

Allerta præsenterede i går deres smart-watch, Pebble, på den igangværende CES-messe i Las Vegas. Pebble kan blandt andet bruges som sportsur. Men der er også andre om buddet og nogle af disse er fra Danmark.

 - Det smarte ur Pebble er klar i januar

Det drejer sig om uret Leikr, som tidligere Nokia-folk fra København står bag. De har gennem flere år arbejdet som et team ved Nokia og er alle passionerede sportsfolk indenfor løb, cykling, svømning, triatlon, maraton osv.

Derfor har de også stor erfaring med forskellige GPS-ure, men aldrig nået fuld tilfredshed med dem. Enten har de været for langsomme om at få GPS signal, skærmen for lille eller for svære at betjene.

Sidste år tog de så chancen og startede udviklingen af et GPS ur, som alle atleter efter deres mening ville drømme om. Uret hedder Leikr.

Leikr GPS-sports ur
Leikr GPS-sports ur

Integration af Endomondo

Leikr fanger hurtigt GPS-signalet, har en 2 tommer farveskærm, on board maps fra OpenStreetMap, trådløs forbindelse til ”skyen” der giver muligheden for at planlægge træning og synkronisere til dit ur.

En af de rigtig smarte features i Leikr er også, at det integrerer med den danske sportsapplikation Endomondo, som også udenfor Danmarks grænser har stor succes. Det betyder, at man kan dele trænings-pas med vennerne på Endomondo via Leikr, som man måske allerede nu er vant til at gøre.

Mette Lykke fra Endomondo fortæller til Mobilsiden.dk, at de er utroligt glade for at Leikr har valgt, at integrere med Endomondo.

Ligesom Pebble kan du også finde Leikr på Kickstarter. En integration af Endomondo i Pebble er dog ikke undervejs.

 - ”Det har vi ikke umiddelbart planer om, men man kan selvfølgelig aldrig sige aldrig,” lyder det fra Mette Lykke til Mobilsiden.dk.

Leikr uret er designet og udviklet i Danmark.
 
Du kan se nærmere på Leikr i nedenstående videoer og læse nærmere om det her. Uret forventes på markedet senere i år.


Læs også:
 - Pebble er et smart ur

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kega 11-01-2013 13:01:00

Som en af de person der venter på sin pebble er det trist at høre Endomondo ikke har planer om at være med.
Træls hvis man skal bruge Runkeeper i stedet for :(

0 0
Om brug af cookies