Endomondo halter på Windows Phone

Sportstracker-applikationen Endomondo giver brugerne på Windows Phone 8 store problemer.

Endomondo halter på Windows Phone

Den danske sportsapplikation Endomondo, som hundrende-tusindevis af personer verden over, benytter til at tracke deres løb, cykling m.v. giver problemer på Windows Phone 8 telefonerne.

Udover at applikationen ikke har alle de samme finesser som tilfældet er på Android og iPhone, så glemmer app’en nogle gange at tracke positionen.

Problemet opstår hvis f.eks. kameraet aktiveres mens Endomondo er aktivt. Når dette sker stopper sportsprogrammet med at holde styr på GPS-positionen, og hvis ikke brugeren aktivt vender tilbage til Endomondo, når billedet er taget, så starter trackingen ikke igen.

Musikken stopper

Endomondo kan give brugeren statusmeldinger i headsettet med tider, men hvis programmet Tunein Radio skal underholde med musik på løbeturen, så stopper radiostreamingen, uden at starte igen, når Endomondos stemme giver en status på den aktuelle tid.

På de andre mobilplatforme starter musikken fra Tunein Radio automatisk igen.

Efter en del tests på både Nokia Lumia 920 og 820, der begge kører Windows Phone 8, må vi konkludere, at hvis brugeren ønsker at anvende andre programmer, mens sportstrackeren kører, så er Endomondo tæt på uanvendeligt.

Løsning på vej

Sportsfolket med en Windows Phone i lommen kan glæde sig til en kommende opdatering, hvor i hvert fald trackingsfejlen er løst.

– ”Det er noget vi er bevidste om, men der går nok et par uger måske tre, inden vi er klar med en løsning på problemet med tracking af positionen. Vi har desværre et begrænset antal udviklerresurser til rådighed – men vi arbejder på sagen,” fortæller Mette Lykke fra Endomondo til Mobilsiden.dk.

Hun tør aktuelt ikke sige, om fejlen med musikken også bliver løst i den næste opdatering.

Flere nyheder i sagen

Meget er sket siden vi kørte artiklen. mobilsiden gik et skridt videre. 19/12/2012 publicerede redaktionen artiklen; WOOFit – mini bluetooth højtaler med mega lyd (produkttest)Klik her for at åbne artiklen.. Få også seneste nyt i sagen her..