Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Endomondo klar med ny Windows Phone app

Endomondo klar med ny Windows Phone app

Mobilsiden.dk har tidligere fortalt, at der var en ny Windows Phone applikation på vej, og nu er den her endelig.

Endomondo er dansk – og en af verdens absolut bedste trænings-applikationer. De har netop sendt en ny applikation på gaden, som er tilpasset Windows Phone brugerfladen.

Tidligere har Windows Phone brugere brugt en, som minder om applikationen til iPhone og Android – der altså på ingen måde har været tilpasset Microsofts styresystem.

Men med den nye version gør de fuldt udbytte af de muligheder Windows Phone platformen giver.

-”Live Tiles er en af de features, som gør Windows Phone til den ideelle platform hvis man ønsker træning skal være sjovere, mere motiverende og socialt,"  fortæller Mette Lykke fra Endomondo.

Man kan bruge Live Tiles på to måder, hvor man enten vælger at se den seneste workout fra venner, eller du kan se din egen seneste workout, samt historik.

Applikationen kan downloades gratis i Windows Marketplace.

Mobilsiden.dk var under Mobile World Congress forbi Endomondo’s stand, hvor vi fik et lille sneak-peak på deres nye Windows Phone applikation, dette kan du se i videoklippet herunder.


Læs også:
 - Se den nye Endomondo app til Windows Phone

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Hejselbæk 29-03-2012 22:30:48

er stadig på hjemmesiden. Men det er rigtigt, at den forsvinder fra telefonen efter opdatering. Det er bare at lave noget ny træning, så er vi igang igen ;-) Den nye version er superflot. Især lidt cool at se hvilken musik, man har lyttet til under træningen.

0 0
Allan 29-03-2012 11:17:58

Jeg opdaterede for et par dage siden, men desværre mister man historikken ved opdateringen (jeg gjorde i hvert fald), hvilket er træls og faktisk uacceptabelt i 2012...

0 0
David 29-03-2012 15:59:30

det lyder ikke vanvittigt godt tænkt..

0 0

Om brug af cookies