Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Endomondo runder kæmpe milepæl i downloads

Endomondo runder kæmpe milepæl i downloads

Den danske sports- og løbeapplikation Endomondo har stor succes.

Endomondo på HTC Desire HD
Endomondo på HTC Desire HD

Det går godt for den danske sports-applikation Endomondo, der kan anvendes på stort set alle mobilplatforme.

App'en kan således benyttes på både Nokia-telefoner, iPhones, Blackberrys og Android-mobiler.

Folkene bag Endomondo oplyser til Mobilsiden.dk, at man netop har rundet én million downloads og en halv million brugere af deres onlineforum på Endomondo.com

Læs også:
 - Dyrk motion med mobilen i lommen (programtip)
 - Endomondo får nye funktioner
 - Brug mobilen som pulsur
 - Endomondos pulsmåling fungerer godt (produkttest)
 - Sportsheadsettet der ikke falder af (produkttest)

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mette Lykke 19-12-2010 17:29:54

Hej Henning

Audio coach er en funktion i Endomondo Sports Tracker, som indebærer stemmebeskeder om din performance undervejs for hver km. Stemmen oplyser om distance, tid og hastighed den seneste km.

Mvh Mette, Endomondo

0 0
Mette Lykke 12-12-2010 20:32:38

Hej Henning

Dataforbruget afhænger af, om man har audio coach slået til eller ej, og om man modtager nogle "peptalks" fra vennerne, mens man motionerer. Uanset er det dog ret begrænset, hvad det koster. Vi plejer at regne med 0,50-1 kr per time ved et normalt abonnement. Hvis du har andre spørgsmål, må du meget gerne skrive til support@endomondo.com. Tusind tak!

Mange hilsner

Mette Lykke, Endomondo

0 0
Henning Mortensen 18-12-2010 11:22:50

Hej Mette!
Tak for dit hurtige svar. Vil du være venlig at forklare "audio coach" for mig da jeg ikke kender begrebet (er amatør udi smartphones)?
Mvh./Henning

0 0
Henning Mortensen 12-12-2010 17:37:17

Vides det hvor meget datatrafik der medgår til tracking?

0 0
Thomas 01-11-2010 13:52:27

Den mangler altså puls delen som er mulig i Sports tracker. Endvidere mangler begge apps et ordentligt analyse værktøj som man får med f.eks. et Polar pulsur. Ja du kan se din puls, hvor langt du har løbet osv. men du får ikke analysen af din form, detaljeret planlægning af træningsforløb. Disse apps er bare gode nok når det kommer til stykket, de fungere da fint på motions bruger niveau. Men det drejer sig jo udelukkende os software så mon ikke overstående bliver muligt på et tidspunkt. Indtil da holder jeg mig til mit polar ur.

0 0
Mobilsiden.dk 01-11-2010 14:20:24

Hej Thomas. Jeg vil lige indskyde, at Endomondo har pulsmåling på Android-versionen.

0 0
Thomas 13-12-2010 09:41:52

Hej

Puls er nu også med i Symbian 3.

Lige en lille tilføjelse, med hensyn til pulsmåling og analyse, så har jeg undersøgt hvorfor et Polar ur/Software kan lave så mange analyser som man ikke kan med Endomondo Sports Tracker eller et Garmin Pulsur ( tror jeg nok). Det kan godt være det bliver lidt langhåret nu…  Polar måler ikke bare antal puls slag, men også tiden mellem de enkelte slag, og det er åbenbart en meget vigtig i en analyse af turen og din fysiske form. Der ud over er der hele GPS vs. Food pod diskussionen. Der er fordele og ulemper ved begge, GPS er ikke så nøjagtigt som en rigtig kalibreret Food pod. En food pod afviger med ca. 1,5 % mens GPS afviger med ca.3 % . Der ud over får man data omkring skridt længde fra en food pod, der jo ikke bare er en skridt tæller men også indeholder accelerometer eller noget lignende, dette er også vigtig hvis løbestilen skal optimeres.

0 0

Om brug af cookies