Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Energizer-smartphone er mere batteri end mobil

Energizer-smartphone er mere batteri end mobil

Den nye Power Max P16K mobil fra Energizer brude kunne holde strøm i en hel uge.

Foto: Energizer.com

Er du træt af, at din mobil sætter ud i tide og utide, kan den kommende Energizer-smartphone, Power Max P16K Pro, være svaret på alle din bønner.

Batteriproducenten har her taget sin spidskompetence, batterier, og pakket dem ned i mobiltelefon som næppe vil slippe op inden arbejdsugen er overstået.

I mobilen finder du nemlig et 16.000 mAh stort batteri - en størrelse som er omtrent fem gange større end det der typisk findes i smartphones i dag. Det er endda fire gange større end det du finder i eksempelvis Huaweis Mate 10 Pro, en mobil som ellers er kendt for at have en glimrende driftstid.

Det tekniske overdrev stopper dog ved batteriet, for P16K Pro specifikationer hører mere til den øvre mellemklasse end den absolutte top i Android-verdenen.

Her får du et 6 tommer stort Full HD+ display som drives frem af en MediaTek Helio P25 octa-core processor, hvilket næppe får den til at nærme sig toptelefoner fra 2017. Den er dog ledsaget af rigelige 6GB RAM og 128GB lagerplads, som givetvis vil hjælpe med at have mange apps i spil på telefonen. Hvilken Android-version der følger med ombord er fortsat uvist, men teaser-billedet antyder, at Android-versionen ombord vil læne sig tæt op af originalen fra Google.

På kamerafronten byder P16K Pro på et dobbeltkamera (13+5MP) bagpå samt et 8 megapixel-modul til selfierne.

Se også:  ASUS Zenfone Max Plus ude med kæmpebatteri

Offentliggøres på søndag

Hvordan mobilen vil se ud, lægger Energizer fortsat slør på, frem til en egentlig offentliggørelse den 25. februar.

Man kunne frygte, at mobilen vil blive en uhåndterlig krabat på grund af sit kæmpemæssige batteri, men Energizer lover, at telefonen vil blive ’ultraslank’. Hvorvidt løftet holdes, må vi se på søndag.

Læs også:  Video: derfor skal du ikke tygge i et mobilbatteri

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies